Contra clar, locul acelor animale este in libertate in functie de zona lor geografica, binenteles in rezervatii nu in custi
Contra. Libertatea e importanta pentru animale, si as prefera sa le urmaresc in mediul lor natural.(cam ca in safari)
Pro dar si Contra :
Pro : Tin animalele departe de oameni.
Contra : Animalele nu au libertate.
Sunt si pro si contra contra ca ieu unele animale din mediul lor si pro ca unele animale care nu se pot hrani le ajuta.
In opinia mea CONTRA, deoarece sunt unele ZOO unde, animalele din pacate sufera, doar pentru fi vazute de catre oameni.
PRO. Atata timp cat animalele sunt ingrijite si au un spatiu suficient in care sa se desfasoare, sa nu semene deloc a captivitate, sa fie cat mai apropiata incaparea de habitatul lor natural.
Contra,desi marturisesc ca imi place sa merg la zoo, dar sunt constienta ca nu e bine pentru animale
PRO,deoarece ajuta la protejarea speciilor si pe noi ne ajuta deoarece putem invata astfel mai multe lucruri despre animale.Multe gradini zoo au spatii foarte adecvate pentru animalute.
Sa ai o zi buna!
Contra. Animalele sunt ca si noi, oamenii. Ti-e ti-ar placea daca cineva te-ar tine intr-un apartament zi de zi, chemand oameni sa te priveasca pe geam?
Nu dragule, si eu sunt contra. Uite ca ma cert aici cu lumea care spune "pro", nici nu imi mai raspund oamenii cand vad ca nu o scot la capat cu mine
Buna,
Eu cred ca animalele ar trebui lasate in mediul lor, iar cele ranite sau bolnave ar putea fi ingrijite intr-un spatiu cum este gradina zoologica. Deci, chiar daca imi place la gradina zoologica (virgula), cred ca este mai bine pentru animale sa ramana la ele acasa.
EU as zice si pro si contra.Pro : pentru ca vedem animalele preferate. Contra: pentru ca stau inchise Dar maimult pro
Hyacinth întreabă:
Laurici :x întreabă: