| PhotoIsMyLife a întrebat:

Pro sau contra țigărilor?

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu sunt fumătoare. Fiecare pasăre pe limba ei piere!
Pa, pa.

mariana
| mariana a răspuns:

Eu provin dintr-o familie de nefumatori, nici bunicii mei n-au fumat, nici tatal meu, nici sotul si nici copii mei. Este clar ca sunt contra si o sa explic de ce:fumatul ca si orice drog da dependenta, fumul de tigara afecteaza organismul si in mod direct plamanii si am 2 cazuri din familia sotului, ambii fumatori inraiti si ambii au murit de cancer pulmonar.
Fumatul costa si bani si destul de multi, iti ocupa timpul si poluiaza pe cei din jur, chiar daca pe strada fumeaza cineva pentru ca, mergand in urma acelei persoane vei inhala fumul pe care-l elimina si acest lucru se cheama fumat pasiv si asa vei prejudicia si pe cei din jurul tau, pe langa mirosul de-a dreptul execrabil pe care-l are locuinta unui fumator, gura acelei persoane, hainele sale etc.
La fete, femei fumatul mai are un efect negativ care se instaleaza cu timpul, afecteaza tenul care va capata o culoare cenusie si se va rida mult mai repede si mai inestetic. Cu toate acestea si fetele au devenit fumatoare care isi aprind tigara si pe strada, lucru pe care-l mai fac doar tigancile. Se stie ca unei fete, femei nu-i este admis sa fumeze pe strada, scrie de altfel in Codul manierelor elegante.
Cu certitudine eu nu m-as lasa sarutata de un fumator cred ca mi-ar veni sa vomit, desigur eu asta simt si asa apreciez ca este bine ca, fiecare dintre noi sa se protejeze pentru a nu-si aduce in organism nicotina care are efecte dezastruuase pentru cancerul la gat si care contribuie chiar la imbolnavirea fumatorului.
Cred ca ti-am dat suficiente argumente pentru a sfatui si tu pe cei/cele ce fumeaza sa renunte la un asemenea viciu pentru ca isi prada banii castigati cu greu prin munca si in acelasi timp isi sapa groapa proprie. O sa folosesc un proverb pe care-l stiu de copil ca, fiecare tigara este un cui batut in sicriul propriu, stiu ca suna morbid dar trebuie sa dea de gandit asemenea viciu care s-a intins prea mult in societatea consumismului actual. Unele fete fumeaza doar pentru a-si da importanta si a fi moderne dar cred ca se inseala.
Felicitari PhotoIsMyLife pentru aceasta intrebare, este de mare actualitate.

| pwp a răspuns:

Contra!
nu sunt pro distrugerii sanatatii!

| User a răspuns:

O suta de mii pachetu de tigari, cum sa nu fiu contra?!

| alessia a răspuns:

Logic contra...nu exista niciun avantaj din cate stiu eu.:*:*

| cristianorudi7 a răspuns:

Contra normal

| Myssteriusthanlife a răspuns:

Contra

| Cretaker a răspuns:

Sunt cumva singurul care a citit prima dată 'țiganilor'?

| PhotoIsMyLife explică:

Voi numai la țigani vă gândiți!

| raisa1993maria a răspuns:

Contra, tigari= bani arsi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Contra, deoarece nu ai apsolut nici un avantaj! M-am gandit odata ce avantaj ar exista si sincer, sincer nu am gasit nimic!
(As vrea sa-ti spun ca-mi place foarte mult username-ul tau si avatarul, BRAVO)
Happy night! happy

Întrebări similare