| Paywa a întrebat:

Pro sau contra operatiilor estetice?

8 răspunsuri:
| Furculingură a răspuns:

Contra, dar acum depinde şi de situaţie.

| Wøodenpints a răspuns:

Ar trebui să-mi pese? Oricum nu-i voi înțelege niciodată pe oamenii care-și fac așa ceva. S-au născut boccii. Să rămână hidoși, lumea are nevoie și de urâți!

| KristalPop a răspuns:

În anumite cazuri, unde chiar e nevoie eu sunt pro. Spre exemplu accident de muncă/maşină etc. cu faţa desfigurată e ok.
Operaţiile estetice sunt de folos uneori oricum, adică, fiecare cu ce-l doare.
Dacă cineva doreşte să-şi facă una, sau o groază de ele e strict treaba lui şi nu-mi permit să mă bag.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu-mi doresc sa-mi fac operatii estetice, deci sunt contra. Dar, daca cineva vrea sa se opereze pentru a deveni mai frumos/frumoasa, nu sunt impotriva, nici nu as avea cum.

| a răspuns:

Heii. Cred ca contra. Din moment ce Dumnezeu a dorit sa fim asa, trebuie sa ii respectam dorintele. Si in plus, de ce unui om nu i.ar place cum arată? Toti suntem divini in felul nostru! love struck

| ShadeAdda a răspuns:

Contra. 100%

| MissJJ a răspuns:

Pro,atata timp cat sunt facute cu masura.In anumite situatii operatiile estetice sunt necesare,spre exemplu o persoana care a supravietuit unui incendiu si a ramas cu arsuri ce ii deformeaza parti ale corpului.
De asemenea,fiind un om care aspira la perfectiune, la imbunatatire, nu vad de ce nu as apela la o astfel de metoda daca as considera ca m-ar avantaja mai mult o schimbare.
Repet daca sunt facute cu masura, gandite, atunci nu am nici o problema.

| Aηdяєєa a răspuns:

Depinde,Şi pro şi contra.

Întrebări similare