| DraIneR a întrebat:

Probabil ati auzit intrebarea asta de o mie de ori laughing probabil este atat de banala incat nici nu s-a mai deranjat cineva sa va puna intrebarea.

Cine a fost primul? Oul sau GAINA?
Eu sincer cred ca a fost cocosul ca altfel nu ar fi aparut nici ould nici gaina laughing
Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Butterfly_6865 a răspuns:

Eu cred ca gaina deoarece dumnezeu nu a lasat oul a lasat op gaina si un cocos laughinglaughing asa cred sper ca te-am ajutat ...mai. mult nu stiu

4 răspunsuri:
| Oanny a răspuns:

Nici eu nu stiu si eu m-am intrebat si, m-am indus singura in eroare poate a aparut oul dar cine l-a facut? si daca este gaina sa fi aparut primul...hmm...de unde a aparutlaughing? e tare ciudatlaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer eu cred ca Dumnezeu a creat, ca si la om, o femela si un masculhee hee. Ca daca era doar femela, iesea puiu din ou la Sfantul asteaptalaughing, daca era doar cocosul, cine mai facea oua si daca era oul, cine-l clocea?hee hee

| Stefii needs somebody to looooove. xD a răspuns:

Cum a fost Adam si Eva, asa e si gaina si cocosul!
Adam si eva nu s-au nascut copiiwinking.

| tim a răspuns:

Gaina.care a facut oul. din ou a iesit puiul, care a crescut mare si a, aaa, a facut ce-a facut cu gaina care a facut alt ou. acum pe bune, gaina ca dee, cine clocea oul daca ar fi fost el intaie, nu?