| Doarunaltutilizator a întrebat:

Probabil ati cunoscut pe TPU o multime de useri ai acestui site,unii care sunt draguti si unii mai putin draguti si cu care v-ati imprietenit, vreau sa-mi spuneti cu care va intelegeti cel mai bine, vreti sa-mi spuneti?

Răspuns Câştigător
| Cameliapantiru a răspuns:

O apreciez foarte mult pe Brigaela, am discutat foarte mult cu ea, prin mesaje private, si e o persoana deosebita, care mereu a gasit un sfat, o vorba buna, o incurajare pentru mine, ajutandu-ma sa zambesc si sa cred din nou in mine si in fortele mele.
Angycut este o alta prietena foarte draga mie, de pe acest site, discutam frecvent prin mesaje private, sms-uri sau la telefon, e o femeie cu un suflet minunat!
Pe AlanTigerOfAtlantic il apreciez mult si ma inteleg minunat cu el, e un baiat sensibil si intelligent, genul de elev pe care as dori sa-l am in clasa mea.
De FloresDelMayo ma leaga o comuniune speciala, mai ales ca amandoua suntem profe de romana (eu, in Iasi, ea, in Sibiu) si, uneori, am schimbat impresii si referitoare la profesie. Plus ca are o jovialitate molipsitoare in mesaje, chiar si prin PC.
NOname si Oana92 sunt doua utilizatoare cu raspunsuri inteligente, documentate si multa empatie si desi nu am vorbit de multe ori cu ele, am ajuns sa le apreciez si sa le admir.
Un respect deosebit am si pentru utilizatorul corolav, un domn cu o cultura generala impresionanta, care mi-a facut cateva recomandari ede carti si de filme extraordinare si de la care simt ca mereu am ceva de invatat.
Ma inteleg excelent si cu CristidinBucuresti, e de treaba si are un suflet bun. Imi place sa discut cu el prin mesaje private si pe mess, e un baiat atat de respectuos si cu atat de mult bun simt...
Am mai legat, prin intermediul TPU, doua prietenii: una cu simpluone(un user care se mai logheaza foarte rar pe aici, dar eu vorbesc cu el pe mail, de toate) si cu gelu333 (un use care deja nu mai activeaza, dar care mi-a devenit bun prieten, ne scriem e-mailuri aproape zilnice si pot spune ca are o minte ascutita, cultura generala bogata si un suflet minunat).
Am admirat-o nespus, am adorat-o chiar, pe Greece12, dar, din pacate, de peste un an, ea a ales sa se retraga din aceasta comunitate. Insa, mereu, ii voi simti lipsa, cum wsunt convinsa ca multi dintre voi o resimt. Era cea care stia cum sa discute cu adolescentii de aici, cum sa le aduca din nou zambetul pe buze si inspira, prin raspunsurile ei, doar tandrete, frumusete, lumina si bunatate! Miss you, Carmen!

| MistretulPufos a răspuns (pentru Cameliapantiru):

Foarte frumos happy

| Cameliapantiru a răspuns (pentru MistretulPufos):

Multumesc!

| Drimmero a răspuns (pentru Cameliapantiru):

V-am mai urmarit pe aici pe TPU si v-am citit unele comentarii, vreau sa va intreb, ma roade curioitatea, ce materie predati?

| Drimmero a răspuns (pentru Drimmero):

Curiozitatea*

| Cameliapantiru a răspuns (pentru Drimmero):

Limba si literature romana.

| Drimmero a răspuns (pentru Cameliapantiru):

Foarte frumos, cea mai frumoasa materie!

| Cameliapantiru a răspuns (pentru Drimmero):

Iti multumesc si ma bucur ca si tu iubesti literatura!
Noapte buna!

| Doarunaltutilizator explică (pentru Cameliapantiru):

Ce sa mai spun, meriti pe deplin funda, mi-a placut mult raspunsul si mult succes.

| Cameliapantiru a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Iti multumesc!
Ma bucur ca ti-a placut raspunsul meu!
Mult succes si tie si o duminica minunata iti urez!

| Doarunaltutilizator explică (pentru Cameliapantiru):

Multumesc.

15 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu nu stau sa leg relati de prietenie, amor nebun virtual, eu stau sa raspund cat pot atat, apreciez persoanele rationale, amuzante, sincere, serioase, care au curajul sa se exprime indiferent ce presupune acel lucru

| DoarBogdan a răspuns (pentru RAY):

Mersi man laughing

| RAY a răspuns (pentru DoarBogdan):

Npc

| Air?nMeid?n a răspuns:

Inferno e fain dar n-am vorbit cu el

| Doarunaltutilizator explică:

Pai de cand am acest cont pe TPU, am intalni useri ai acestui site care sunt detreaba userul anului "suntserios" si OnuOnulica, Supremo si RORO pe care o apreciez pentru activitatea pe care o are pe acest site dar si pe ceilalti ii apreciez mult.
Toate cele bune.