| hehehe a întrebat:

Probabil nu toti, dar macar majoritatea a auzit de Nane sau Vescan, corect? Ei bine, pentru cei ce au auzit de ei, ce parere aveti de melodiile lor? big grin

Răspuns Câştigător
| Carlaaa a răspuns:

Eh... Nane.
Nane e un pusti nascut in '91, desi nu imi vine sa cred pentru ca pare mai maricel.
M-a impresionat curajul de care a dat dovada doar pentru a-i impresiona pe cei mai mari care de-alungul timpului i-au oferit protectie.
Din cate probabil stii, toate melodiile lui sunt inspirate din copilaria lui care si-a petrecut-o de cele mai multe ori nu pe acasa, ci prin sectiile de politie.
Muzica lui e exact asa cum a zis-o si el : "Muzica mea e pentru oamenii simpli, exact ca mine. Nici nu vroiam s-ajunga in alta parte"
Vescan trebuie sa recunosc ca nu am ascultat, nu pot spune ceva despre ce nu cunosc.
Dar probabil ca daca asculti Nane, nu ai cum sa asculti muzica cuiva care nu canta bine.

3 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Am auzit de Nane. Imi plac doua dintre melodiile sale: Glume si Mi-e dor. Melodiile sale exprima cruda realitate si nu numai ale lui, mai sunt si alti compozitori apartinand acestui gen de muzica care exprima realitatea in versuri.

| nobody_9468 a răspuns:

Sunt buni amandoiwinking.
Nane exprima ceea ce crede/simte prin versuri.
Vescan il ador:X, e tare omu'!

Bafta.

| Sergiu_1459 a răspuns:

Mie-mi plac foarte mult piesele lui Vescan. Pe toate le stiu. Si pot sa zic ca are cele mai tari versuri!

Pa Pa :d