anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Problema sta in felul urmator :
Am dat un anunt pe mai multe site-uri cum ca-mi donez un rinichi. Dupa o perioada dupa ce l-am scos, m-a sunat cineva si am vorbit si la telefon si chiar voiam s-o fac dar nu stiu daca o faceam.A mai trecut o perioada si am mai fost sunat de cineva lasandu-i dupa mai multe discutii si adresa de acasa si numele prin sms.Si acum cateva zile am primit un mesaj iar.Cu ultima persoana am vorbit si pe internet.In ce situatie ma aflu?

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Asta e vrăjeală, numele de ce nu il pui si apari cu anonim? Asa prosti ne crezi? Păi ca să donezi un rinichi se fac zeci de teste si analize pentru a vedea medicii dacă esti compatibil cu cel căruia ăi donezi organul, si dacă chiar făcea i asta acum erai in spital, si nu i ti ardea să umplii siteul cu asa prostii.

| bibi5961 a răspuns:

Tu mai ai vreun rinichi? ca esti cam ametit in vorbire. incearca sa reformulezi.

| Fatamuntilor a răspuns:

Mda... nu -i prea legal ce faci!
Zici ca donezi, nu vinzi?
Trebuie sa te inscrii intr-o baza de date, sa ti se faca tot felul de analize, compabilitate ....crezi ca-i asa usor?

| SorinTudor a răspuns:

De ce ar vrea un om in toate mintile sa-si doneze un rinichi? laughing

| Ag30Fdr4g0nz a răspuns (pentru SorinTudor):

Ca sa isi cumpere bmw si lant de aur.

| pufuletziii a răspuns:

Ai facut o prostie...Cred ca te-au fraierit aia. Singura problema e ca nu ar fi trebuit sa dai informatii despre adresa, nume etc...Cine stie cu ce se ocupa eistraight face