| Alëxąndŕą a întrebat:

Profa de mate, m-a scos la tabla si am lo-at 9 as fi loat zece da am cam gresit impartirea si a venit ea nu sa mi-o faca sa im zica ca am gresit si sa o mai fac odata si, mi la pus in catalog si la biologie crying 7 nuprea am raspuna bine si nu amm facut bine desenul pe tema la si la romana doamna a zis ca ot invata si sa nu ma iau de pe toti prosti doamna de romana e de treaba daca ajungi sa o cunosti da miie mi-e frica de ea o cheama cien o stie sa isi dea seama Caluda Maria si e la scoala 95

6 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ce vrea sa fie amestecatura asta?
Nu, pe bune, acum, tu nu vorbesti, de obicei, romaneste?

| Prajitură a răspuns:

Sincer, nu am inteles nimic din ce ai povestit. happy

| Prajitură a răspuns:

Dar. de curiozitate.
La Limba romana ce note ai?

| micurutza2005 a răspuns:

Cred ca ti-ai dat seama cate lipsuri ai prin creier daca ai luat 7la biologie asa ai lipsuri la toate dar ti se dau note din burtica cred, pai daca ai gresit impartirea ce naiba cauta 9ca nota, aia se da la o mica greseala nesemnificativa nu la greseala impartirii iar la bio cred ca meritai 4-5 da ti-a dat 7sa nu fi de ras. esti jalnica zau incredibil de jalnica si ce e si mai rau e ca nici nu iti pasa zaci in prostia ta mai departe pana o sa faci si "pui"de la ea cred ca imi trebuia dictionar de analfabeti ca sa descifrez ce ai scris vai de cei care te vor angaja indeva si o sa scrii asa la serviciu pe calculator, eu stiu unul la varsta de 32ani si scrie cam ca tine habar nu are de gramatica si de astea este de tot rasul toti isi bat joc de el cum scrie si mie mi-a zis ca nu stie sa scrie sa il invat etc asa ca o sa ajungi si tu asa si nici nu lucreaza nicaieri de analfabet ce e asa ca o sa fiti in viitor2 tu si el, daca nu te corectezi ce ti-e asa greu sa apesi pe literele corespunzatoare sau pe cele corecte ca sa formulezi o propozitie sau un cuvant? esti de groaza crying

| NoName1234 a răspuns:

Scuze dar nu inteleg ce ai zis. Pinky, micurutza 2005, dardnaxur1961eea, madiy sunt niste prosti nu ii baga in seama. Ei nu stiu sa raspunda fara sa faca crize. Poate te grabeai si nu aveai timp sa scrii totu la perfectiune.
Sunt tampiti.

| Gabytsuu a răspuns:

Ce romana laughing)

:ca ot invata

:lo-at 9 rolling on the floor)

pinky are dreptatelaughing) esti de rasu curcilorrolling on the floor)

doamnewinking cred ca nu ai baut destul lapte cand ai fost micawinking