| Elena321 a întrebat:

Profesorii iti dau note mari daca ai ghiozdan cu idolii tai sau daca ai un ghiozdan normal si te tii de invatatura? eu cred ca daca ai un ghiozdan normal si te tii de invatatura, nu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dienutza-daca stai numai pe TPU, nu vei obtine note mari.aici chiar nu ai ce sa inveti.mai bine incearca sa uiti acest site, si sa incerci sa citesti cat mai mult.numai studiind vei obtine note mari.

22 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Crede`ma ca profu` habar n`are ce ghiozdan ai tulaughing)
Iti da note mari daca stii lectia, nu se uita la ghiozdanu` tau si zice "Popescu, ai luat 4!" laughing)

| Cryssy a răspuns:

Da...si eu sunt de aceeasi parere cu tine.

| xibalba a răspuns:

Scuze, dar m`a bufnit rasul laughing. Nu, profesorii clar nu iti dau note pentru ghiozdan, nici pentru ce ai in el, ci pentru ce pregatesti (lectiile) la orele lorhappy. In niciun caz nu au notele legatura cu ghiozdanul.

| xibalba a răspuns:

@eu_o_mare_enigma : tin sa te contrazic, daca imi permiti. eu am invatat multe chestii interesante de pe acest site.

| Pho3nix a răspuns:

In ziua de azi, unii profesori dai note mari numai cand au ei chef si cand sunt in toane bune.oh go on

| Gabry a răspuns:

Pe profesori ii intereseaza ce ai tu in cap, nu pe ce ai dat tu banii.

| AvalohAlyn a răspuns:

Nu conteaza ghiozdanul conteaza ce ai in cap si cat de inteligent esti. Cel ce invata are note mari, cel ce nu poate sa aiba si ghiozdan cu Obama tot nu are note mari.

| Casiana a răspuns:

Iti dau note mari daca stii lectia si iti faci temele... O sa vezi ca asa este, nu conteaza ghiozdanul...Succes in noul an scolar! Pa-pa!

| alle_1861 a răspuns:

Nu conteaza ce ghiozdan ai, conteaza ce sti. Si nu-ti mai fa atatea griji, scoala e usoara, trebuie doar sa fi atenta in clasa si sa repeti putin acasa. Si vei avea rezultate deosebite.

| pepenerosu a răspuns:

Noh ghici?

| www a răspuns:

Nici nu cred ca ititi observa ghiozdanul rolling on the floor.

| alle529 a răspuns:

Da sunt de acord cu tinehappy

| ingeras14 a răspuns:

Carei rostul intrebariyawn? Pe profesori nu-i intereseaza ce ghiozdan ai, ii intereseaza sa inveti, atunci iti vor da note mariwinking

| ariana10 a răspuns:

Nu iti dau note dupa ghiozdan conteaza cum inveti si ce ai in el, nu conteaza cum arata ghiozdanul

| viking a răspuns:

Nu exista idoli.

| danz a răspuns:

Ghizdanul conteaza precum orice alta influenta. Va garantez ca eu care merg cu plete la scoala si tricou cu Guns N' Roses voi fi defavorizat in fata elevului tuns castron, cu cravatica si atitudine de lingau de catre iubitii profesori (nu toti) care n-au putut trece peste perioada comunismului si care te tin ani intregi in note de 7 si 8 pentru ca ai avut tupeul sa-i spui ca nu esti de acord cu un concept de-al ei/lui.

| kiske a răspuns:

De cand se uita profesorii la ghiozdane?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu crezi ca pe profesori ii intereseaza ghiozdanul tau?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce face laughing
Iti dau note mari daca ai invatat lectzia nu ai tocit.
Si se uita profu la ghiozdanul tau?
Ce intrebare stupida straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ete eu am asa ceva si nimic

| Georgiana95 a răspuns:

Profesorii nu iti dau note dupa ghiozdan, ci dupa cum invetilaughing

| Anna_1499 a răspuns:

Poti sa ai un ghiozdan cu canii si multe alte tampenii. conteaza cum inveti tu tongue. daca s'ar da note dupa ghiozdan fii sigura ca toti prostii ar trece clasa.