Crede`ma ca profu` habar n`are ce ghiozdan ai tu)
Iti da note mari daca stii lectia, nu se uita la ghiozdanu` tau si zice "Popescu, ai luat 4!" )
Scuze, dar m`a bufnit rasul . Nu, profesorii clar nu iti dau note pentru ghiozdan, nici pentru ce ai in el, ci pentru ce pregatesti (lectiile) la orele lor. In niciun caz nu au notele legatura cu ghiozdanul.
@eu_o_mare_enigma : tin sa te contrazic, daca imi permiti. eu am invatat multe chestii interesante de pe acest site.
In ziua de azi, unii profesori dai note mari numai cand au ei chef si cand sunt in toane bune.
Nu conteaza ghiozdanul conteaza ce ai in cap si cat de inteligent esti. Cel ce invata are note mari, cel ce nu poate sa aiba si ghiozdan cu Obama tot nu are note mari.
Iti dau note mari daca stii lectia si iti faci temele... O sa vezi ca asa este, nu conteaza ghiozdanul...Succes in noul an scolar! Pa-pa!
Nu conteaza ce ghiozdan ai, conteaza ce sti. Si nu-ti mai fa atatea griji, scoala e usoara, trebuie doar sa fi atenta in clasa si sa repeti putin acasa. Si vei avea rezultate deosebite.
Carei rostul intrebari? Pe profesori nu-i intereseaza ce ghiozdan ai, ii intereseaza sa inveti, atunci iti vor da note mari
Nu iti dau note dupa ghiozdan conteaza cum inveti si ce ai in el, nu conteaza cum arata ghiozdanul
Ghizdanul conteaza precum orice alta influenta. Va garantez ca eu care merg cu plete la scoala si tricou cu Guns N' Roses voi fi defavorizat in fata elevului tuns castron, cu cravatica si atitudine de lingau de catre iubitii profesori (nu toti) care n-au putut trece peste perioada comunismului si care te tin ani intregi in note de 7 si 8 pentru ca ai avut tupeul sa-i spui ca nu esti de acord cu un concept de-al ei/lui.
Poti sa ai un ghiozdan cu canii si multe alte tampenii. conteaza cum inveti tu . daca s'ar da note dupa ghiozdan fii sigura ca toti prostii ar trece clasa.