Iata aici ceea ce te intereseaza:
http://dli.ro/cele-mai-importante-stele-din-constelatia-orion.html
Pai, am sa-ti spun ce stiu eu...
O stea este în general un anumit tip de corp ceresc din cosmos. istanța până la stele este măsurată cu ajutorul paralaxei stelare. Multe stele se pot vedea ca puncte strălucitoare pe cerul nopții. Ele tremură sau sclipesc, aceasta însă numai aparent, datorită turbulențelor din atmosfera terestră. Cea mai cunoscută stea este desigur Soarele. El este o excepție notabilă, fiind singura stea suficient de aproape de Terra pentru a fi vizibilă ca un disc, și nu ca un punct. În galaxia noastră, care poartă numele de Calea Lactee sau Calea Laptelui, există aproximativ 300 de miliarde de stele. Printre cele mai mici stele se numără așa-numitele pitice albe, de mărimea planetei noastre. Există și stele și mai mici, anume stele de neutroni, care pot avea un diametru de numai 20 de km. Stelele sunt de culori diferite, de la roșu intens cu toate nuanțele de portocaliu și galben până la albastru și alb - aceasta depinzând direct de temperatura lor. Cele mai reci stele au culoarea roșie, iar cele mai fierbinți au culoare albastră, temperatura lor la suprafață depășind uneori chiar 30.000 °C.
Bine ai copiat de pe wiki sau un anume site!
Nu, tata e astronaut si mi-a dictat tot.
Bine at nu primesti funda! Daca e astronaut zii sa iti aduca un praf de pe luna pentru marirea sanilor. daca tot zici ca ii ai mici!
Da.apreciez ca i-ai dat funda, ca ti-o turnat acolo un link. Ma rog... discriminari d`satea am mai vazut.
Ahhhh...iti este ciuda...sau che te-am inchis cu replica de mai sus,,,, ce ai tu daca i-am dat funda.i-am dat pentru ca el mi-a dat link si nu aberatii de la tati care au fost pe luna!
Nu e vorba de asta, dar tu ai zis fara site-uri si alte alea.
Esti discriminata ca esti de pe alta lume!
Bine zici
Recunosc am zis asa! dar tu mi-ai dat multe fraze cu esente mai ...hammmm neadevarate. daca zici ca tatal tau ti-a dictat si celalat caruia i-am da funda mi-a dat un site in care informatiile sunt corecte.dar tu le ai copiat de pe un site..tot acelasi lucru
Sa stii ca-i faceam un compliment
Eu mi-am dat seama, mersi. Dar la ce sa te astepti din partea ei?
Am citit undeva ca traiul in imponderabilitate poate produce impotenta... ia intreaba-l pe taica-tu, e adevarat?
Sincer, depinde si de cat de potent esti. Daca te crezi in stare, go away!
Hay ca sterg intrebarea asta,,, e prea populata
Bravo tie