anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

PROMITTT FUNDAA! Ni s-a dat un test la un anumit obiect.Am dat 3 exercitii si la unul nu am facut corect pentru ca nu ne invatase acel lucru.La fiecare ex. se dadeau 2 puncte. 2puncte din oficiu.Ce nota trebuie sa iau? NOTA 8 (pentru ex cel gresit pentru ca nu ni se predase) sau NOTA 6?

Răspuns Câştigător
| OaNaArEcOnTpEtPu a răspuns:

Pai.Vorbeste cu profesorul/profesoara ta. Daca ii explicati toti ca nu ati invatat vei lua 8, daca ai o profesoara/profesor preum am si eu unul..Fii sigura ca vei lua 6
Da oricum..Incearca sa-l convingeti
Pa`pa!

5 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Nu inteleg ceva, voua la test vi s-au dar 3 exerciti si fiecare avea 2 puncte si 2 puncte din oficiu?
Pentu ca nu iese punctajul bine deoarece ies 8 puncte si nu 10 cum e normal.

| anonim_4396 explică (pentru KellyGreen):

Ca sa clarific lucrurile...am invatat asta (ceea ce n dase profesorul), doar ca formularea itrebarii era un noua, si ne-a dat doar 3 ex. pentru ca mai erau pe fisa ainca doua ex. dar erau din noua lectie din ziua aceea.Asa a facut profesorul -profesoara pentru ca nu aveam decat o nota si trebuia sa mai avem inca una.....Deci frmularea a fost una altfel fata de formularile din lectie.

| anonim_4396 explică (pentru KellyGreen):

Da dar ne-a asculta dupa test pentru a ne pune 10 sau 9, eu am facut corect tot ce era la test, iar cerinta am inteles-o (atunci in cat am facut corect) si alta greseala ....invatasem ceea ce ne dase profesoara (biologie) dooar ca sub alta forma.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am luat 10! Nu aveam nimic gresit pe fisa!

| elag a răspuns:

Pai ar trebui sa vb cu profesoara/profesorul si sa nu lasi lucrurile asa happy