| larisa_8487 a întrebat:

Prostitutia e de cand lumea si pamantulbig grin... a-ti fi de acord cu legalizarea acestei "meserii" deschizandu-se bordele in tara?happy

36 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Da, ''a-s'' fi. Oricum sunt mana in mana cu politia. Am vazut asta personal. Iar in alte tari e legala, nu vad de ce n-ar fi si la noi.

| BUBULINA a răspuns:

Pai mult nu mai e
ori ca se legalizeaza ori ca nu. tot aia e

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Larisa, sunt multi filozofi care au spus ca casatoria este cea mai legala forma de ptostitutie.scuza cacofonia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Bărbații sunt în general amatorii acestei vaste meserii!
Și Mata Hari a fost de acord cu asta venind cu o completare: striptis pentru ei, eternii îndrăgostiți de femei!
Pa, pa.

| Flav a răspuns:

Legiutoareo, imi explici si mie te rog frumos expresia : '' Bărbații sunt în general amatorii acestei vaste meserii!'', nu prea am inteles-o.

nony
| nony a răspuns:

Flav.vaste meserii adica sunt multe fete ¨darnice¨. dar legiuitoarea si-a pierdut din forma si din fler.Nu mai da cu sabia in masa. a inceput sa dea cu briceagu.Nici macar nu a fost in stare sa zica cuvantul prostitutie.de ce crezi? Sa nu-si jigneasca rasa? eee...asa o fi?

| annda a răspuns:

Da sa nu mai castige astia de la politie atatia bani din spagi. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
La cât ești tu de inteligent, mă dezamăgești, dragă Flav!
Numai atât știi să interpretezi? Păcat.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Legiuitoarea dar esti sau nu de acord cu legalizarea ei? big grin

nony
| nony a răspuns:

Si eu sunt de acord.sa fie la vedere, nu sa stau sa le caut la marginea orasuluiwinking

| Flav a răspuns:

Eu ti-am cerut frumos sa-mi traduci o afirmatie spusa de tine, iar tu te-ai rezumat la o ironie ieftina. Iti multumesc pentru. atentia acordata oricum
Nony - bun raspuns.

| Ben. a răspuns:

Banuiesc ca ar fi mai controlate decat d/rele de pe varianta. pana si eu platesc impozite, ele de ce n/ar plati? poate ca le/ar mai vedea si cate un medic mai des...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Voi de ce apelați la astfel de servicii?
Și apropo, nu dau nici cu sabia și nici cu briceagul, nu fac instigare la violență sau obținerea de foloase necuvenite!
Cât despre fler și formă, nu intră în concurență decât în realitate, nu aici virtual.
Sunteți chiar comici, știați? Cred că nu sunt prima persoană de aici care vă amintește acest lucru.
Ce să faceți și voi: pe aici, pe acolo, pe unde ține.
Pa, pa.

| Ben. a răspuns:

Aminadab, spre diferenta de sotie, cuconitzele in cauza au un cost mult mai redus.

| Flav a răspuns:

Buna
Nony, cica nu suntem comici, cred ca e cazul sa ne culcam. Eu asa o sa fac. M-a ametit atata demagogie. Intrebarea era daca suntem de acord cu legalizarea, si nu de ce se apeleaza la astfel de servicii.
Pa, pa.

nony
| nony a răspuns:

Flav, am dat de draq.am suparat pe cine nu trebuia worried.
Raspunzi tu, raspund eu...sau nu merita nici o replica. zicem: Pass!hee hee

nony
| nony a răspuns:

Legiutoareo...sa inteleg ca ura pe noi doi rabufneste din adancul sufletului!? Hai mai nu te supara. uite. daca la fete le zic ¨prostituate¨.noi suntem ¨prostituati¨winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa.si noi pestii?!?!? din ce sa traim?!?!?hee hee

| Flav a răspuns:

Ma, n-ai spus ca zici pass? Pai nu esti de cuvant? Gata. Eu chiar am vrut sa aflu ce a vrut sa spuna prin afirmatia aia, si mi-a raspuns ironic. Dar ce-mi place mai mult e ca, cica nu-i prima persoana care sa spuna lucrul asta. Adica manipulare de asta copilareasca. Iar eu urasc vorbele in vant. Si-i raspund printr-un link si atat : http://www.TPU.ro/......formulare/
Restul e cancan. Ultimul meu post aici. O noapte linistita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Dar repede vă mai aprindeți: prostituate, prostituați și pești.
Trăim cu toții, unii lângă alții, unii cu alții, unii peste alții, unii sub alții și tot așa.
Dacă votul meu este chiar cel decisiv pentru legalizarea prostituție și vă mai și plac pe voi bărbații, sunt pro.
Voi să fiți patronii și fetele, obligatoriu cu analizele la zi.
Cât despre mine, rămân acolo unde sunt și acum, mă regăsesc prin meseria pe care o am, cu arma pe coapsă.
V-am pupat.
Pa, pa.

| JayLeno a răspuns:

Da! asa macar fetele ar lucra normal, cu carte de munca, pensie-sanatatea platite, analize medicale. ar avea de castigat si fetele dar si statul prin incasare de impozit happy

| Andreeagen a răspuns:

Dece nu daca ...asta o sa se practice legal sau nu...
Pentru practicante nu cont k e legal sau ilegal...si orkm ce mare scofala e si legea asta k le da amenda si ele nu o paltesc si tot asa...
Poate ca daca se legalizeaza nu o sa se mai raspandeasca asa de mult boliile pe care le poti contacta de la aceste persoane.Si inplus care e problema daca stai asa si te gandesti putin e corpu lor fac ce vor k el... si pentru credinciosi... dragilor si maria magdalena tot prostituata a fost asa ca...

Pro legalizarea prostitutiei...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Dragă Flav, cu asta chiar te-ai stricat!
Lipsa de maturitate lipsește în conținutul acelei întrebări de prost gust. Eu nu mă lupt cu morile de vânt și cu oamenii care nu-și văd în lungul nasului.
Nu purtăm același "hram".
Ce ați făcut atunci și continuați cu un ecou acum sunt frecții la un picior de lemn.
Pa, pa.

| Flav a răspuns:

Cu asta m-am stricat, sper sa nu fie o amenintare. Ma raportezi sau cum? In rest, iti pot multumi doar ca-ti ajung la picior, e ceva si asta. happy Sa ai o seara placuta, oricum.

nony
| nony a răspuns:

Round 1...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Vai, ce slabă mă crezi?
Să te raportez? Cui? Ralucăi?
Doamne, mă faci să râd,...
Nu este nici runda I și nici ultima!
O noapte liniștită.
Pa, pa.

| Flav a răspuns:

Mi-ai luat o piatra de pe inima, chiar nu puteam sa dorm din cauza asta. Ciao happy

| damav a răspuns:

Da, nu ca as avea eu nevoie de ele dar macar s-ar face totul controlat si in felul asta s-ar reduce numarul de imbolnaviri din prostie

nony
| nony a răspuns:

Hai ca m-ati dezamagit.lasati tachinarile si incepeti cu croseele... vreau sa vad sange pe podea.proteze scoase.rolling on the floor.
Siii, dom´soará, daca eu am zis ca este prima runda, asa este.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Iar eu nu ți-am dat undă verde.
Ups, te-am închis.
Toată această conversație a fost în spirit de glumă, dar văd că nu cunoașteți, hmmm. Copii, ce să le faci!
Pa, pa.