PSD-ul este de stanga sau de dreapta [adica el are atitudine de stanga doar ca este mai conservator]? Dar USR-ul [de la prima vedere ar fi de dreapta dar este mai progresist]? PNL-ul? Singurul partid la care imi dau seama daca e de stanga sau de dreapta este AUR-ul [adica el sustine afacerile si este conservator, deci e de dreapta]. Deci?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
A fi de dreapta sau de stânga trebuie analizat pentru fiecare măsură în parte, nu e o etichetă pe care s-o poți pune unui partid și să mai fie și valabilă. În România au fost introduse foarte puține măsuri de dreapta, dar și acelea au fost introduse de PSD.
Ion Iliescu a introdus măsuri mult mai de dreapta decât ăștia de azi, deși era un comunist gorbaciovist. În România nu există partid de dreapta în ziua de azi. USR-ul e mai etatist decât PSD-ul, ei visează la mai mult control din partea statului, dar asta duce doar la mai multă corupție.
Afacerile nu au nevoie să le susțină statul, afacerile trebuie lăsate să funcționeze, că se descurcă ele și singure. Ce birocrație a promis AUR că o să elimine? Ce reducere de TVA sau de accize susține AUR? Strict la momentul de față, AUR pare ceva gen Partidul Noua Generație a lui Becali: multă gălăgie și nimic concret.
Asta cam asa este, eu am vrut sa semnific prin intrebarea asta ca nu mai poti sa-ti dai seama ce orientare politica au partidele. Eu am zis ca AUR-ul este de dreapta pentru ca asa se proclama el insusi[si de stanga nu prea pare sa fie].
Și PNL se declară de dreapta, dar n-am găsit nicio măsură de dreapta la ei. USR se declară tot de dreapta, dar încă n-au reușit să propună nimic de dreapta, tot ce propun ei se rezumă la "statul să facă, statul să dreagă". Asta nu e dreapta, asta nu e decât dovada că încearcă să prostească electoratul folosind etichete false: "luăm măsuri de stânga, dar ne declarăm singuri ca fiind de dreapta"
Eu zic ca AUR-ul este de dreapta pentru ca in niciun caz nu e de stanga+ca sunt conservatori. Foarte greu sa intelegi ce vor sa faca politicienii astia, sincer.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.188.96.17) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro