| VasileRapidistu13 a întrebat:

Psihologii citesc ganduri? Eram la o psiholoaga in cabinet si fix la ce ma gandeam repetam, gen m-am impotmolit si repeta dupa mine, cum oare? Si tot asa.

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu numai psihologii, ci oricine s-a antrenat în această direcție. Dar nu le citesc. ci le recepționează direct de pe creierul celuilalt.

| VasileRapidistu13 explică (pentru sadrian46):

Pai si cum se numeste fenomenul si cum se antreneaza? asta in cazul in care stiti, ca nu suntem zei niciunul de pe TPU.

| sadrian46 a răspuns (pentru VasileRapidistu13):

Face parte din fenomenele paranormale. Nu există tehnică publică de antrenament.

| VasileRapidistu13 explică (pentru sadrian46):

Si oare nu se supara sa auda tot ce gandim noi?

| sadrian46 a răspuns (pentru VasileRapidistu13):

Când pui asemenea întrebări câți ani ai, 5 sau 24?

| Ariana131 a răspuns:

Este psiholog, știe ce urmează sa spui într o oarecare măsură, pentru ca nu ești primul și nici ultimul pacient care trece prin acel cabinet. Presupun ca era vorba despre un anumit subiect, probabil a observat ca nu poți sa ți exprimi emoțiile și te a ajutat, știind ce vrei sa spui. Dar nu îți citesc gândurile, își pot da seama de emoțiile sau sentimentele pe care le ai in acel moment

| VasileRapidistu13 explică (pentru Ariana131):

Da,dar toate gandurile? eram in cabinet lucram pentru politie si repeta ce spuneam eu, era buna gagica, fara trol dar daca e psiholoaga isi poate da seama daca mi se scoala?

| Ariana131 a răspuns (pentru VasileRapidistu13):

Nu, si scârboslaughing