Ti.ai modificat raspunsul! Ai gasit repede o sursa.
Chiar daca este o boala psiho nu socio, are ambele componente: cognitive~(mediu) si biologice~(gene)
Care parte are aportul mai mare in desavarsirea psihopatului odata cu varsta inca nu se stie.
Raspunsul este intre te nasti si devii, un pic mai aproape de te nasti.
Da, m-ai priins (:! Nu gasisem pe internet (nu ca nu ar exista informatii), nici nu am stat sa caut, am scris chestia mai de dinainte si am modificat raspunsul in secunda 2, ca mi-am dat seama ca scrisesem fix ceea ce nu gandeam, nu stiu de ce :)). Parerea asta o aveam mai demult, uita-te aici :
https://www.tpu.ro/go-to-answer/17605718/
Poate sa fii un sociopat aproape de limitele inceperii psihopatismului, dar nu cred ca poti deveni unul daca nu esti nascut asa, un om are viziunea aceasta tipica unui psihopat inca de cand devine constient de ceea ce este in jur.
Devii.
Nu poti fi psihopat fara sa ai o cauza. Nu degeaba exista o a treia lege alui Newton: "orice actiune are o reactiune"; ma rog, legea universala "cauza-efect".
Devii considerat de unii care iti vor zice ca te-ai fi nascut astfel.
Nu deci eu vb serios chiar am pățit ce ți-am scris ăștia sunt inofensivi inclusiv tu mandro. Tipul era dus rău si o urmărit interesele pân la capăt mă analizat mi-a văzut punctele slabe și na nu mai zic vreau sa relatez eu am fost tare psihic da altul rămânea marcat. Off îmi place ce cuvinte elaborate folosești mă inebunesti. Ai grija pe cine întâlnești că par că orice om normal și când ți lumea mai draga îți dă game over
Multumesc. Am foarte mare grija cu cine ma intalnesc.
Acum vreau sa ma culc cu un tip Ene. I se mai zice si Mos.
Pe maine, Noapte buna.
ps, Nu te mai enerva. Stiu sa citesc.
Hmm in locul tau as alege ceva mai... Moș Ene ' hî hî a nu se developa
Dar totuși cred că o veți face pe slow motion. Noapte buna și ție drăguțo
Cand devii te numesti sociopat. Cand te nasti asa esti psihopat.
Psihopatii sunt ceva mai extremi.
Cum devii sociopat? Cand nu poti fi mai narcisist patologic de atat combinat cu un comportament profund antisocial si lipsit de empatie.