| EVA_7591 a întrebat:

Pt. fete: Voi permiteti ca iubitul vostru sa ridice tonul la voi?

4 răspunsuri:
| Georgiana2905 a răspuns:

Sunt momente in care ar avea dreptul sa ridice tonul la noi, momente pe care nu le voi enumera (dar cu siguranta exista ).
Desigur ca iubitul nu este cu nimic mai presus decat tine. Daca spunem asta, spunem multe. Mereu voi aprecia un barbat manierat care va stii cum sa reactioneze mereu. Sunt multe de zis referitor la aceasta tema. In orice caz, sunt momentee in care daca stie sa reactioneze va fi bine.

| Ayna a răspuns:

Nu, eu nu-i permit acest lucru. Daca vb la telefon, la momentul cind ridica glasul, inchid! Daca suntem impreuna, sau incerc sa-l linistesc; sau pur si simplu ma intorc si plec fiind suparata citeva zile pe el. Pina el face asa ca eu sa-l iert.Citeva astfel de scene si el deacum nu isi permite sa mai ridice glasul la mine, dar sa rezolvam problema calm.
Desigur daca e tare enervat, si se vede ca nu e de gluma, pur si simplu tac si cind se linisteste ii lamuresc normal ca nu am de gind sa stau un un psihopat si ca daca se mai repeta, sa nu-l mai vad.
Dar aceste lucruri trebuiesc facute la inceputul relatiei. Daca este o relatie deja stabila, este cam greu sa-l schimbi, deoarece el iti stie deacum caracterul si slabiciunile tale. Dat totusi nimic nu e imposibil!

| EVA_7591 explică:

El mereu da vina pe mine si spune ca din cauza mea ridica tonul deoarece eu il enervez mereu.

| xpxp a răspuns:

Poftim daca mi'ar face asa ceva il plesnes de nu se vede. Cum asa sa ridice tonu la mine mama dar sa vezi de unu chiar m-am despaetit sa stii.

desigur daca face pe prostu nu mai stau pe ganduri il parasesc si nici daca vine la mine sa ne impacam nu il iert desi ma'si intoarce cu spatel; e la el si nu il mai bagam in seama.

a si daca tot ti'am dat raspuns sa imi dai si mie raspuns.