Eu gandesc in 3 directi
creierasul reptilean vrea doar sex
creierasul emotional =vrea sa iubeasca si sa fie iubita dar dezamagirile a nascut frustrati adanci, dar sunt pro egalitate de sex, nu am incredere in femei pe termen lung
rational =nu sunt misogin, dar nu sunt robot, iubirea e o credinta, nu e ratiune
In medie cat timp petreci in mediul online pe zi?
Ce bautura alcoolica iti place?
Brunete, blonde sau roscate?
Ieri dimineata, faza e ca mi-a placut cum arata, ma intelegi nu e vb doar de fizic, imi aminteste de niste fete care le am iubit, emotional simt ceva
Nu vad legatura. Dulcele este un drog, nu ar trebui consumat in exces. Recomandat este 5% din calorii sa fie alocate pentru zahar, maxim 5%, nu mai mult. Adica din 2000 de calorii, ar insemna 100 alocate pentru. zahar, adica 25 de grame (maxim). 1g de zahar inseamna 4 calorii. Exceptie face zaharul din lapte, gasit in mod natural in lapte, fructoza din fructe etc., dar nu si zaharul introdus in paine, in general in produsele super-procesate.
Astfel, psihologii au descoperit ca oamenii care prefera gusturile amare prezinta mai multe semne de machiavelism, sadism si narcisism, arata Daily Mail.
Psihopatii sunt printre noi - cum ii recunosti
Concluziile studiului au oferit dovezi ca preferintele pentru gustul amar sunt legate de trasaturile personalitatilor rauvoitoare. Cercetarea a mai aratat ca persoanele simpatice si cooperante nu prefera gustul amar.
Pentru oamenii cu un caracter sadic, consumul de alimente amare poate fi comparat cu o plimbare cu un rollercoaster, in ideea ca acestia se bucura de lucrurile care induc frica, dupa cum a spus cea care a condus studiul, Christina Sagioglou.
La studiu au participat 500 de barbati si femei carora li s-a oferit o lista cu alimente dulci, sarate, acre si amare, in numar egal. Ei au fost rugati sa spuna cat de mult le plac acestea. Apoi au completat diferite chestionare care i-au ajutat pe oamenii de stiinta sa ajunga la aceasta concluzie.
https://ziare.com/......at-1386748
SilentRain întreabă:
lamasanustefan întreabă: