Uite. Si eu am avut asemenea ganduri dar au trecut repede. O sa-ti dau motive sa te superi pe mine si sa uiti de gandurile negre. De ce nu te apuci tu sa inveti gramatica? Este groaznica gramatica ta. Cuvantul "mam" se scrie "m-am" intotdeauna, nu uneori intr-un fel, alteori in altfel. La fel si le-am, le-as, a-si, etc. In propozitia "Dar de ce nu ma impartasesc cu putinul pe carel am? " cuvantul "impartasesc" nu-si are locul. Acolo trebuia pus ceva de genul "nu ma multumesc" sau altceva depinzand de sensul ce ai vrut sa-l dai propozitiei. "M-am oprit la o oprire" este incorect din punct de vedere sintactic. In rest, nebagand in seama greselile gramaticale si pesimismul este frumos ce ai scris. Sa dea Dumnezeu sa uiti de gandurile negre.
Merci pentru critica, apreciez acest lucru. Sa invat gramatica? Cine a zis ca eu nu o stiu, vezi tu, eu din principiu nu doresc sa scriu gramatical, e prea plictisitor, trebuie cu ceva sa atrag atentia cuiva, cu o critica dar este destul pentru al provoca la o comunicare. Pai na, poate ar trebui sa scriu corect, dar ce rost are? Oricum o sa fie multi care o sa ma critice si din alt punct de vedere. Si merci...
Dacă te încălzește cu ceva, majoritatea oamenilor sunt inutili sau chiar o pacoste pentru planetă.
Dar cred că nu asta e cea mai mare problemă a ta. Ar trebui să te îngrijoreze mai mult faptul că nu prea știi să scrii corect, decât că ești inutilă.
Pai stiu sa scriu corect dar din principiu nu doresc sa fac acest lucru. Pur si simplu imi este foarte interesant sa aflu cum omul te poate critica de la ceva banal. Apropo, textul de mai sus l-am scris fara sa-mi dau seama, pur si simplu am scris ceea ce simteam in acel moment.
Scuză mai penibilă pentru stâlcirea limbii materne nici c-am auzit.
Probabil nici nu te speli ca să vezi câți te critică pentru miros.
bine zis cred ca trebui de incercat sa si ma rad pe cap ca sa vad cum imi sta.
Probabil tu, spre deosebire de mine, o să arăți ca un cap de... falus.
Hei patanas, cred ca ar trebuie sa mai papi laptic...
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!