Sinucidete sau ucide profesoara pentru a nu avea si eu aceeasi profesoara depinde in ce judet stai stringe bani si ia un cutit dupa care infigel in git cind te pune la tabla dar sa nu se uite la tine intre git si par sau in piept depinde lustruiestel inainte asa am facut eu plz funda
Pai eu sunt in aceeasi situatie draga Bia, si nu cred ca trebuie sa te superi pentru astfel de oameni. Acum poate ma insel dar sunt unii profesori mai ales de mate.Ei incearca sa te enerveze ca sa te motiveze intelegi? deci eu am avutu unu din asta in a 4 a care ma tttoooootttt critica dar bine imi facea pentru ca ma motivat sa ii arat ca nu-s proasta lui sau alte din astea.dar daca crezi ca nu e genul cel mai bine ar fi sa vb cu diriga ta si sai explici poate afla ea ce se intampla sau...mama ta e o solutie mai buna.Si oricum nu mai asculta ce zic oamenii rai, dar deocamdata trebuie sa asculti de profesorii si asta e tu respect-o in continuare pe profa. salut-o si arata-i ca nu esti oricine :* pup sper ca am ajutat:*:*SUCCES!