| Euciriteo a întrebat:

Pur si simplu nu stiu csmz, maine e ziua mea dar eu tot ce imi doresc e sa mor din cauza tuturor chestiilor ce le patesc.
Acum un an jum am aflat ca am cancer testicular intr-o faza destul de avansata si dupa asta mama s-o schimbat radical fata de mine intrând intr-o depresie totala(de menționat ca am 18 ani acum). Între timp am cunoscut o fata pe care o iubeam si o iubesc enorm si cu… care aveam si am vise si planuri (de menționat ca am/aveam 5 luni de rel pana recent). Eu am inceput sa am din nou problema cu mama care a continuat sa bea in continuare de la faza cu cancerul si începe sa aibă si ea problema de sanatate, eu in schimb in ultima perioada am inceput sa vomit extrem de des si am slabit in jur de 8-9 kg iar pe langa asta nici starea mentală nu e mai ok si da, am inceput din nou sa cred ca am problema de sanatate(mai exact cancer) dar la scurt timp dupa ce am realizat astea m-o lasat si fata de la care ma asteptam cel mai putin sa o facă si in mom asta fix când imi era cel mai greu iar toate planurile mele cu facultatea si ce o sa fac dupa alaturi de ea s-au risipit iar acum nu mai am nici un scop si nu mai am pe nimeni (prietenii m-au lasat dupa ce m-am pus cu ea).
Nu stiu ce sa fac si ce ar trebui sa fac dar simt ca nu mai rezist si am problema psihice, fiind si stresat mereu.
Sunt conștient ca sufar de depresie si nu am pic de incredere in mine dar nu simt si nu pot efectiv sa concep ca o sa mai fie bine si nici motiv sa sper sincer.
Imi pare rau daca am deranjat pe cineva cu postul asta si daca sunt greseli de ortografie dar scriu asta cu ochii in lacrimi si neștiind de mn.Peace

Răspuns Câştigător
| Nirvanaaa a răspuns:

Salut! La Mulți Ani pentru mâine!
Prietene oamenii vin și pleacă, sunt mari șanse ca sa te dezamăgească fix cine nu te aștepți. Așa e in viața. Tu sa te bucuri ca după acel diagnostic încă traiesti, încă te trezești dimineața. Ca sa lupți cu boala ai nevoie de o stare psihică buna. Motivează-te. Fa lucruri care îți plac. Ai 18 ani, vei merge la facultate, vei ieși mai des.
Raportează-te la tine. Lasă-i pe ceilalți. Fa ce te face pe tine fericit. Ce rost are sa îți irosești zilele cu gândurile astea negative? Sa ne bucuram de viața ca nu știm cât ne e dat sa trăim. Ești un luptător pentru ca încă traiesti in ciuda acelui cancer. Asta sa te motiveze sa mergi înainte. Numai bine îți doresc.

0 răspunsuri: