Nu. Nu suport persoanele incapabile ce pe ascuns te seaca. Ele reusesc mai mult sa-ti incurce viata.
Masca e folosita la un moment dat pentru a respinge raul provocat de alte persoane ce pot rani sau judeca propria persoana. Si astfel se joaca diferite roluri. In schimb, interesul e unul individual plecand de la sine. (putin mai bine decat in primul caz)
Eu admit acest obicei mentionat de tine, doar pentru a testa oameni.
So, torn off your mask!
Uneori da, uneori nu. Pana la urma e si asta un atu, dar poate deveni enervant pentru persoanele cu o singura fata.
Nu.Pai de exemplu daca el zice ca iti este prieten in fata, tu il ajuti pe el, apoi el te barfeste pentru a obtine atentie sau altceva de la alte persoane, nu ai cum sa il apreciezi.(parerea mea)
Nu genul asta de persoana va avea parte numai de prieteni si apropiati la fel ca ei. two faced
Da coom sa nu, ai ''apreciez'' tot arborele genealogic de cel cu barba sura pan' la cel tzata'n gura
Nu prea. Adica nici nu prea am vazut, poate pentru ca nu le jucau prea bine.
Le apreciez când aflu cine sunt, când observ că își pun o mască în fiecare zi doar pentru a obține ceva mă îndepărtez elegant, îl ignor elegant și mă gândesc cum de poate duce așa o viață tristă.
După atâtea măști nici măcar nu mai știi cine ești, off Doamne.
UnchiulRamiz întreabă: