Dragostea e pentru visatori si ma refer atat pentru ele si ei care se bazeaza pe asa ceva
Chiar crezi ce spui? Sunt persoane care si la 70 ani se ajuta/sprijina reciproc desi sunt casatoriti de multi ani. E drept ca societatea de azi nu prea mai arata modul ala de iubire dar nu toata lumea poate spune ca dragostea e o vrajeala. Cand te insori o faci degeaba?
Imi amintesc acum ani, 2 batranei cam la varsta asta au coborat din autobuz, el primul dupa i-a intins ei mana ca sa poata cobora, cand a coborat jos i-a pupat mana si ea pe el pe obraz, i-a luat mana la subtioara si au plecat incet incet. Respectul, asta s-a pierdut pe drum. Sa fim seriosi, oricat de mult i-ar place o fata un baiat, sa ii pupe mana sau sa faca ce faceai cei 2, il va vedea ca un "papalau" sau "ppapa lapte" imediat. Asta e lumea idioata in care traim. Lumea prefera " sufletul petrecerii" nu "prostul respectuos" ca de ala, chiar daca la inceput e apreciat, se plictisesc de el repede
Erau vremuri din trecut, acum totul e pe dos
Da o poti considera cand e reciproca.Nu poti insela din dragoste, de bataie nici nu incape discutie, aia nu mai e dragoste! Nu e nici o sabie daca nu e folosita in mod pervers impotriva celuilalt.
De facut nu poate face rau decat daca iubesti ca orbu si nu vezi ca celalalt e total indiferent.
Este cel mai frumos sentiment. Dar ii simti frumusetea si placerea atunci cand o oferi in totalitate si ti se raspunde identic. Altfel, devine o boala incurabila ce te macina in interior si in final se observa in exterior.
"Femeile inseala cica din dragoste" - din dragoste pentru altul, poate. Ca din dragoste pentru partener, in niciun caz.
"Barbatii isi omoara propiileneveste/iubite cica din dragoste" - eu cred ca e vorba de o obsesie si o gelozie bolnavicioasa, de egoism.
Eu consider ca atunci cand iubesti pe cineva si vezi ca alaturi de tine e nefericit, ii oferi libertatea, fara sa ai pretentia sa mai ai pretentia sa se intoarca. Precum pasarea cerului, o lasi sa zboare si sa-si gaseasca fericirea. Ca iubirea nu-i cand o ti captiva ca sti tu caasa ii este ei bine si dc nu vrea, mai bine sa moara.
E și ea un sentiment, dar nu e sentimentul absolut cum urlă toți copilașii pe facebook. În multe cazui e atât de falsă și de inutilă.