DA! nu toti oamenii gandesc asa! Depinde de ce fel de oameni esti inconjurata si unde anume mananci banana!
Depinde, daca esti intr-o cresa crede-ma ca bebelusii n-o sa se gandeasca
sau daca esti cu niste animale ei clar no sa segandeasca, poate doar o maimuta care vrea sa te omoare daca nu-i dai banana(porcarii, nu?)sau daca esti printre orbi
da daca esti printe lume perversa cu imaginatie bogata n-ai sanse!
oricum puteai sa-ti raspunzi singura la intrebare, crede-ma!
SPER CA TE-AM AJUTAT SAU CEL PUTIN CA AM OBTINUT UN ZAMBET!
Nu! Cand s-au dat de la cantina banane toti se gandeau[ si eu normal], "valeu doamne parca ar manca o..." Am si schimbat impresii cu o fata despre asta. Si m-a surprins sa vad ca se gandea la acelasi lucru. ) De-asta am evitat sa ma duc sa iau si eu una. Ca daca luam nu treceam neobservata si fara sa primesc 2-3 palme la fund si o mana pe sani. )
Nu poti, iti zic din propria experienta... colega mea de clasa cand vede ca mananc banana imi zice'' vai tu dar nu musca ca ma doare.) si se tine de zona intima ) ( tinand cont ca e si fata.)
Nu puem pentru ca toata lumea, pana si copiii mici, sunt perversi si se gandesc numai la prostii! Eu sunt clasa a 4-a si la civica invatam despre drepturile copiilor. Unul este asa: Dreptul de a fi egali indiferent de rasa, sex, limba, religie, opinie politica. Atunci cand am fost la aceasta lectie toti colegii mei au ingeput sa zambeasca[rada] cand au auzit cuvantul (sex). Zii tu, nu se gandesc la prostii? In acest enunt inseamna daca esti fata sau baiat ai aceeasi egalitate, ca sa zic asa!