E trucata 100%
In primul rand ca nu se pupa Asa cum ai spus si u Stau unul langa altul
2. E o poza normala in care ei stau mult mai departati Si a modificat poza in asa fel incat sa fie mai apropiati
Aşa cum am mai spus, nu mă interesează ce se mai întâmplă prin lumea mondenă, nu mai are voie omu` să fie gay că imediat apare în presă! Mda, oricum nici eu nu cred că e ceva între ei, nu mi se pare trucată, cred însă că voia doar să-l sărute pe obraz şi paparaţii ţop imediat să facă poza pentru a interpreta lumea greşit totul!
Cred ca e caterinca su ori fi beti, da eu nu cred asa ceva mai ales David, am vazut o poza pe hi5-ul lui prietena lui si erau ea cu el si... Mie nu-mi vn sa cred
Se vede ca is mai indepartati dar poate dintr-un alt unghi se vede am apropiati si se vede ca ii spune David ceva la ureche lui Dony
Anul trecut, Dony şi-a serbat ziua în club, unde a fost realizată o fotografie controversată. S-a speculat pe bloguri că între tine şi Dony există o relaţie mai mult decât profesională.
O domnişoară a venit la mine şi la Dony şi ne-a arătat acea poză chiar în seara aceea. Am râs şi i-am spus: „Câtă geometrie trebuie să fi făcut la şcoală ca să prinzi acel unghi?" şi, mai ales, câtă răbdare şi imaginaţie! Aşa a ieşit ce se vede... o poză în care doi băieţi se pupă... Răutăcioşii au tras linie: „David şi Dony se pupă între ei, nu separat", dar şi separat tot era o problemă, că nu se ştie cu cine. Eu şi Dony suntem prieteni buni, iar relaţia noastră e doar una profesională.
Sofia08 întreabă: