anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Puteți sa îmi denumiți sau catalogați oamenii de genul asta? unde pot sa ii încadrez?
Am pe cineva apropiat mie de mulți ani, ce inițial și pana intr-un punct a fost o super persoana.Ne înțelegeam bine,îmi înțelegea punctul de vedere,ne explicam punctele de vedere diferite si nu era o probleme, în fond o prietenie nu consta în a fi 100% la fel și e normal sa ai pareri diferite.Dar de o vreme nu mai poate accepta dacă eu nu sunt pasionata de aceleași chestii sau se mai intampla sa nu fiu de acord cu o afirmație făcută de el.Devine nervos dacă ii spun ceva bine legat de femei, sau din contra dacă nu sunt de acord cu afirmațiile urate făcute la adresa lor.Nu vrea sa abordam decât subiecte Sf la care sincer nu le găsesc rostul iar dacă ii spun ceva ma face proasta (vualat) ca eu nu am cum sa înțeleg,ca eu nu fac parte din lumea lui etc.
Dacă ma supăr eu tot el se supăra de ce sunt asa si nu pot sa înțeleg și sa las de la mine,în timp ce el face de o mie de ori mai rau.
Arata conversațiile noastre altora și duce subiectele în favoare lui.A mai făcut și cu alte persoane asa si mi sa plâns mie, iar eu i-am luat apărarea ne știind ce și cum dar acum am ajuns în locul celorlalți și încep sa înțeleg.Ideea e ca nu știu cum pot sa ii spun eu ca la el e buba și ca nu e normal sa se comporta asa cu cei apropiați și ce îl mai și ajuta.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Se numeste SNOBISM!

| Kufu95 a răspuns:

Un lucru trebuie să faci sigur, să fugi de el.

| 1onur a răspuns:

El este genul de "om" care doar el are "dreptate" și "toată lumea" "toți oamenii"" sânt cum crede el despre ei toți!"

Astfel de "om" are probleme grave! Trebuie să consulte un psiholog! Dacă nu vrea să înțelegă simplu fapt că toți oamenii! Suntem diferiți și unici în felul nostru de a fi cu Adevărat! Nu toți oamenii! Suntem la fel!

Are ceva probleme cu femeile el!, de asta și se enervează când spui ceva legat femei, sau deschizi un subiect de femei! este de înțeles că este ceva SERİOS! la el, dar nu vrea să recunoscă! cu Adevărat!

De cele mai multe ori copii care au avut probleme cu părinți lor în copilărie! cu mama, la tatăl lor, când ei devin adulți după o anumită vârstă, încep să prindă, ură pe alte, femeie, fete, sau alți băieți, bărbați! Din cauza că au fost abuzați, și tratați greșit în copilăria, Adolescența lor de către părinți lor! iar ei dezvoltă o SERIOASĂ problemă! către alți oamenii! fiindcă n-au putut să-și manifeste, frustrările!, nervi, supărările lor interioare!, de, către părinți ce abuza de autoritate lor de "părinți", iar ei fiindcă și-au ținut în interiorul lor toată dușmănia asta față de părinți lor se poate dezvolta în multe feluri bolnave! ce duce către multe probleme psihice!

| 1onur a răspuns (pentru 1onur):

Dacă nu va înțelege pe calea omenească! ca oamenii! Că nu este normal cum este el! Și trebuie să înțeleagă faptul că toți oamenii au tot dreptul lor să-și exprime realitatea lor Adevărul lor, și este absolut normal! Ca alți oamenii să aibă o altă părere, o altă, gândire, o altă preferință, ca ori și ce om! normal!

Dacă el refuză! Sa accepte toate astea, și nu înțelege faptul că există și alți oamenii! normali! Nu doar cei din imaginație lui și "lumea lui" atunci există o problemă medicală serioasă! Ce trebuie tratată cu seriozitate! cu medici psihologi!

Nu este nimeni obligat săi fie pe gustul lui și preferințele și placul lui! în lumea reală și Adevărată! Nu! există! doar ce vrea el! și cum vrea el!

| 1onur a răspuns:

îi place să vorbească la Sf fiindcă îl face să se simtă mai, superior ție, se autoconsideră, "mai inteligent" decât tine! de asta te și înjosește! Să-ți țină stima de sine scăzută! Ca săte poată bată la prostile lui! ireale! din lumea lui!

Va evita cu tine!, orice subiect serios! și real! Cei lui îi cauzează iritație la "inteligentă" nu-i place să-l contrazici deloc! și din contră săi faci pe plac lui! și săi fi supusă!,

Te jignești din frică!, fiindcă este conștient! Că ești peste el, în multe privințe, singura lui defensivă este săte țină în frică! și înjurăturile lui! iar lumea lui este singura scăpare de realitatea! și Adevărul lumi în care trăim!

Doar "oamenii" slabi! și bolnavi!, Tratează alți oamenii! în halul ăsta!

| Caliopia63 a răspuns (pentru 1onur):

Treaba e în felul următor... dacă povestesc de mine și de chestiile ce țin de mine se plictisește,nu are timp sa îmi răspundă sau acum mai nou îmi zice în fata ca îl plictisesc subiectele. Daca vorbim de el și de fantezismele lui (am senzația ca inventează chestii și o lume a lui sincer) scrie cu nemiluita și sincer îți spun eu nu știu ce sa ii răspund, pentru ca dacă ii spun ca nu cred toate alea se supăra, iar sa dezvolte un subiect pe ceva ce îmi pare aberant se supăra.
Plus ca dacă prinde ocazia sa vorbească cu altcineva eu efectiv dispar din peisaj, dar la un pic de timp când are necazuri spare iar sa îl ajut sau ascult.
Probleme cu femeile are din cauza comportamentului lui cred eu, e greu sa stai cu o persoana de genul de aceia și noi am rămas la stadiul de prieteni nici de cum relatie.Ba el zice către mine ca nu sunt genul lui, dar dacă ii spun ca nici el a meu se supăra.Dar când și când baga fitile gen "dacă ar fi ceva intre noi" și după zice ca se gândește la ceva intr-e noi doar dacă ar fi vorba de sex (dacă vede ca nu plusez și eu).
Ma jignește supandu-mi ca arat rău, dar dacă îl chem acum vine la mine.Ce e asta?

| 1onur a răspuns (pentru Caliopia63):

Are schoală de stradă la el! Este golan scholit! se joacă cu tine!

Tot ce vrea de la tine este să-ți folosească corpul!,săte aducă în pat!, nu vrea nimic serios, știe și este conștient, de ce face nu-i prost! face pe prostul!, săi mergă bine, în toate!

Nui place să fie contrzis! și face pe "supărăciosul"! "victima"! Doar când îi convine, și are ceva de ascuns!

El urmărește de la distanță săte aducă în pat! nu vrea nici să-ți dai seama! să pară "totul natural între voi"!

+ți-am zis și sus ce cred cu Adevărat și real că s-ar putea să aibă! 100%la100%.