| Anonimul3315 a întrebat:

Puteti sa imi spuneti un nume de you tube? Vreau sa fac cu baietii o serie de Mc(minecraft) si vrem un nume misto. Sa fie ceva de genu cum si-au facut alti 3 baieti.Siau pus numele,,CopiiiCopaciMC". Vreau si eu si cu prietenii mei un nume asemanator. si sa un nume misto si pentru cei ce se uita la noi de exemplu: CopiiCopaci zic la cei care sunt abonati la ei,,Salutare lastari si lastarite!" sau mai e bun baiat care si-a pus pe you tube nume,,Ihatepink" si zice la fani,, Salutare pinkari si pinkarite!" Deci un nume misto asemanator cu al copiilor copaci. Adica de fapt doar cuvantu din mijloc sal schimbam. Copiii(cuvantu dat de voi)Mc si cum sa le zicem la fani? Dar va roooog eu vb serios! Chiar vreau sa ne ajutati cu seriozitate. Fara glume gen sa ne dati un nume ca,, CopiiMagatiMC" sau CopiiiTampitiMC".Cel mai tare nume pentru chanel si pentru fani are funda si vot big grin.

1 răspuns:
| Anonimul3315 explică:

Imi pare foarte rau pentru greselile gramaticale dar mam grabit. Multi dintre voi probabil nati inteles nic din intrebarea asta...