Buna pai din cate stiu eu se refera la copii care sunt botezatzi in aceeasi apa de obicei baietii se boteaza impreuna fetele nu stiu dar o fata si un baiat care sunt fratzi nu ar trebui sa fie botezatzi impreuna deoarece se zpune ca atunci cand vor fi mari se vor casatori. acum eu asa stiu...
Prietena care nu te lasă niciodată la greu/E alături de tine, orice ţi
s-ar întâmpla/Indiferent de situaţie, e alături de tine/Când eşti la pământ, ea te ajută/Îţi ridică moralul/Nu te lasă niciodată/Apără prietenia voastră cu preţul propriei vieţi/Ar fi enorm de spus aici.../Dar timpul e preţios/Şi contează fiecare secundă
Te faci frate/sora de cruce cu cinevadaca va taiati ambele persoane in palmain forma de cruce si va uniti sangele.Este un frate/o sora cu care nu ai nici o legatura familiala dar ai face orice pentru ea funda?
Pentru infratire, tinerii imbracati in straie de sarbatoare se aduna in cete si isi cresteaza cu un cutit bratul stâng in forma de cruce, dupa care si le unesc, iar mai apoi din taietura sug putin sânge unul de la celalalt. Prin acest ritual sacru, ei devin frati de cruce sau surori de cruce. Tinerii sustin ca legamântul pe care il fac este sfânt si nu se desface pâna la moarte. Frati de cruce de acelasi sex se aleg in numar impar si fac numar par cu o persoana de sex opus. O data incheiat acest ritual pagân, flacaii si fetele merg in padure la marginea unui pârâu, unde arunca in apa buchete de flori, prin acest gest fiind sfintita legatura.
Bun deci ...este un fel de ritual prin care amandoua /amândoi trebuie sa va tăiați la mâna de-obicei si sa puneți tăietura peste tăietura si e un fel de,, schimb de sânge " ...nu are nicio legătura cu botezul sau asa...
Ceunas întreabă: