Hey! Si eu eram asa, doar fa in urma cu un an jumate am trait o experienta nu prea placuta cu o fata care cica imi era prietena.acest lucru s-a inatamplat pantru ca am am avut prea multa incredere in ea, si pe atunci eram exagerat de miloasa. Din acel moment nu mai am incredere aproape in nimeni si sunt precauta cu persoamele care nu le consider de incredere si tratez orice situatie la rece, adica fara sa ma implic. Nu trebuie sa pui la suflet toate porcariile pentru multi oameni vorbesc si actioneaza fara sa gandeasca. Asa ca succes mai departe si o zi buna in continuare!
Trebuie sa incerci sa iei atitudine in fata celorlalti si sa ii infrunti, dar pentru inceput trebuie sa te infunti pe tine....si sa castigi. Aduti aminte ca vei avea mereu pe cineva care va fi mereu langa tine, prietenii, familia, chiar si cei care candva te-au abandonat.De fiecare data cand sunt pe cale sa renunt imi vin in minte niste versuri, citate, replici care ma incurajeaza si ma fac sa merg pana la capat, o sa-ti dau cateva, mai poti pe citate celebre (scrie pe google si o sa gaesti), bun, uite:
''Daca gasesti un drum fara obstacole, probabil ca acel drumnu duce nicaieri'.
"Dacă ai destulă răbdare poţi să muţi munţii din loc, dar dacă ai destulă inteligenţă zbori peste ei, că e mai simplu."
„Învinge durerea, fii vesel cât se poate, caci tot la zi ajunge și cea mai lungă noapte!"
Versuri:
Stiu a am puterea sa merg mai departe
Vorbele o sa le las in spate
Oricear fi eu cad tot in picioare
Si treaba asta ma irita foarte tare
(JustUs- Stiu ca am puterea)
Nu te schimba, urmeaza-ti visele
Nimeni nu te poate opri
Nu cedaa oricear fi (Teasta & Kitzi - Nu te schimba)
Incearca sa nu mai pui nimic la suflet, mai intai trebuie sa eliberezi totul din el, am vazut la televizor de exemplu in care o fata a pierdut pe cineva drag, a avut mai multe probleme iar cei de la emisiunea aceea, nu mai stiu cum se numea stiu doar ca era pe ID
au dus-o pe acea fata intr-o padure si au pus-o sa eliberze tot ce are pe suflet pe copci, i-au dat niste bete in mana si fata a inceput sa dea cu ele in acei copaci.
Dupa ce iti eliberezi sufletul pune lacatul pe el sa zic asa, incearca sa iei totul in gluma si priveste mereu partea buna, rade mereu si nu te atasa prea tare de persoanele din jurul tau pentru ca la un momenta dat acestea pot sa iti aduca iar lacrimile pe obraji.
Iti urez mult succes in continuare.
Vreau sa inchei cu inca un mic citat: ''Nu are rost sa plangi dupa laptele varsat.''
Eu cateodata imi mai spun "Nu-ti pasa, nu simti", dar ma gandesc ca poate e prea rautacios, adica ma simt bine cand o spun si vad lumea cu alti ochi.
Aceeasi problema am avut-o si eu. Dar nu ai ce sa faci decat sa mergi la psiholog. Dar nu-ti face griji. Poti incerca la diferite Fundatii, impreuna cu alti copii de varsta ta, si sa auzi si sa spui alte povesti. este distractiv!