| Kitty a întrebat:

Puteti sa-mi spuneti si mie de ce nu dati fundite? puneti intrebari si nu dati fundite. ma enerveaza chestia asta, nu ca as vrea eu fundita, dar cel care merita s-o primeasca macar. Vorbesc doar de unii. nu de toti.

Răspuns Câştigător
| Malvina24 a răspuns:

In sfarsit vad pe cineva cu aceeasi parere ca si mie! am vrut sa pun si eu intrebarea asta dar nu am indraznit! nici mie nu imi place ca vad ca raspund la unele intrebari si cand intru nu e acordata fundita daca nu mie macar sa o aiba cineva nu? merita cineva pana la urma sa ia fundita! eu mereu am dat-o la intrebarile mele! si fiecare persoana care mi-a dat un raspuns inteligent (chiar de nu am putut da funda la toata lumea ) am acordat un folositor/inteligent! merita cine! se gandesc la mine imi citesc intrebarea imi scriu raspunsul isi dau interesul! Lumea e nepasatoare si draga ME. OK. nu se va putea face vreodata dreptate!

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Fiecare cu mentalitatea lui.Eu personal la o intrebare am primit niste super raspunsuri si am stat 3 zile sa deliberez raspunsul castigator.Cand sa dau fundita m-am razgandit pentru ca dedeam dovada de subiectivitate. Le-am multumit frumos tuturor si i-am lasat nefundatilaughing

| Emena a răspuns:

Pai poate nu ai dat un raspuns care sa ajute

Abh
| Abh a răspuns:

Nici mie nu imi place ca cei care pun intrebari nu ii apreciaza pe cei care raspund, cu fundita, cu " inteligent", " folositor", samd.Cateodata am impresia ca cel care a pus intrebarea nici macar nu si-a citit raspunsurile din moment ce nu le-a "notat". Nu mi se pare corecta lipsa asta de apreciere.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Fundiţa oricum se da dupa 3 zile de către admini daca întrebarea are cel puţin 2 răspunsuri. Şi dacă nu am primit niciun răspuns satisfăcător de ce să dau fundiţa?

| Kitty explică:

Kronstadt, care hal? in primul rand nu am nevoie de criticile tale.Stiu cand gresesc, iar la intrebarea mea nu este nicio greseala idn punct de vedere gramatical sau "al limbii si literaturii romane", asa ca te rog, SCUTESTE-MA!
Iti multumesc!

| iulka a răspuns:

Poate ca acele persoane spun ca dau fundita doar pentru a starni persoane, pentru a avea cat mai multe raspunsuri. Si pana la urma poate nu mai dau acele fundite. Mi se pare o tampenie sa zici asa ceva. Daca cineva vrea cu adevarat sa-ti raspunda si sa te lamureasca daca intrebi ceva, ar trebui s-o faca cu placere nu pentru ca primesc ceva in schimb. Asta e parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu dau "funda"! Dar, apreciez raspunsurile prin bifarea cerculetelor sau a patratelului de sub raspunsul fiecarui membru. Bine poate nu intotdeauna, fiindca, pentru unele ar trebui sa mai existe cateva cerculete. Dar, de ce te arde pe tine chestia asta? Chestii folositoare nu stii sa faci? Ca de exemplu sa pui mana sa inveti la limba si literatura romana. Uita-te si tu! Spune daca-ti place HALUL in care ai postat intrebarea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand pun o intrebare, punctez toate raspunsurile indiferent daca m-au ajutat sau nu. Fundita, o dau. Fac lucrul acesta din respect, si doar atat!
Fiecare user are dreptul de a alege. Ca unii nu considera raspunsurile ca fiind unele satisfacatoare sau inteligente, asta este. Unii nu o acorda deoarece le este indiferenta. Vor sa ajute si sa fie ajutati.