Poate...dar e o vorba :
http://img2.moonbuggy.org/......ympics.jpg
Why so serious?
Cere-i la bunica-ta!
De ce n-ai deschis ochii atunci cand ai selectat categoria?
Ok, o să încep eu
Deci era într-o seara de aprele.(Da, ştiu că se scrie aprilie). Cum spuneam. Era un copil de vreo 7-8 ani în camera lui plictisitoare plină de jucării plictisitoare cumpărate din magazine plictisitoare.Iar acest copil, deschizând pc-ul, intând pe internet, a găsit un numit TPU. De sigur, el a fost de părerea că TPU-ul nu era destul de populat de oameni cu un singur neuron.S-a gândit să îşi facă şi el cont. "Să fie în pas cu moda."
Ok.Totul bine până acum. Dar ce nume să folosească? A pus un nume de cocalar care includea în interiorul lui cifrele 1234 şi aşa şi-a început această fiinţă viaţa pe TPU. Oh god.Dar cum să fie el în pas cu moda fără să pună întrebări idioate pe categoria T-A? Şi aşa m-am trezit într-o seară că îi povestesc unui tip viaţa sa de groază de pe TPU. Sper că ţi-ai dat seama cine e personajul.
Cea mai scarry poveste, aşa-i?
Nu nu ne-am dat seama suntem prosti la fel ca tine. auzi tu fecale expirate... sau cum te-o chema. in tara asta toata lumea are dreptul la libertatea exprimarii, si sa isi spuna cuvantul. nu are rost sa facem comm tampite si fara rost. si imi pare rau ca am fost nevoit sa iti scriu scrisorica mea de dragoste. multa sanatate.
Mulţumesc la fel! :*
Asta nu e luata de pe net ( nu o mai gaseam ) drept urmare zic din amintiri :
Era familie alcatuita din 4 membri : Mama, Tata, Fata si Baiatul.
La o luna si o zi de la luna plina era ziua baiatului. Mama merge la o florarie si cumpara pentru ziua baiatul 99 de trandafiri rosii si unul negru. Mama daruieste cadoul baiatului apoi merg toti sa se culce. Dimineata baiatul murise.
La o luna si o zi era ziua fetei. Mama merge din nou la florarie si cumpara 99 de trandafiri rosii si unul negru. In dimineata urmatoare moare si fata.
Dupa o luna si o zi era ziua tatalui. Mama merge la florarie si cumpara din nou 99 de trandafiri rosii si unul negru. In aceasta noapte insa nu se mai culcase. Pe la miezul nopti vede o mana care iese din trandafirul rosu. Mama taie mana cu o foarfeca apoi se culca linistita.
A doua zi merge iar la florarie, dar observa ca mama florarasei era taiata.
Asta o stiu de la o prietena :
Se facea ca intr-o zi Mihai, un elev rebel mergea spre casa.Pentru a se da mare in fata prietenilor sai, cumpara o papusa din colectia Mary de la magazinul de jucari careia ii dadu foc la ochi cu o bricheta.Seara viitoare Mihai ramase singur acasa, intrebandu-se de ce au intirziat parintii lui 5 ore. Atunci suna telefonul. Mihai raspunse.O voce ca de copil ii spuse 'Buna,sunt Mary, sunt in fata mallul-ui, hai sa ne jucam!'. Mihai inchise speriat telefonul dar acesta iar suna.Atunci luminile se arsera. Mihai raspunse. Era aceeasi voce de copil care spuse'Buna,sunt Mary, sunt in fata supermarketului, hai sa ne jucam. Mihai ingheta si cu vocea intretaiata.Era aceeasi Mary. Ea zise'Buna,tot eu sunt,sunt in fata casei tale, hai sa ne jucam'. Mihai se uita in jur.Dar vocea lui Mary era tot mai rasunatoare si spunea 'Eu am fost baba oarba, acum e randul tau!'
Si nimeni nu l-a mai vazut pe Mihai vreodata.
Vaduva si puiul
Aflata cu vaca la pascut, o vaduva din satul Vitele, a adormit cu gura cascata, intr-o capita de fan. Nu mica i-a fost mirarea cand la trezire a simtit ceva rece in stomac, care dupa ce ca era rece se mai si misca. Femeia s-a dus acasa, a baut un ceai de galbenele si s-a culcat. Timpul trecea si burta femeii crestea, uimind toti satenii, care stiau ca ea nu are barbat, deci n-avea cum sa ramana grea. Ingrijorata nevoie mare, femeia s-a dus la doftorul satului, care dupa ce a pipait-o indelung pe burta, i-a zis: "Femeie, in burta ta creste un pui de sarpe, du-te acasa si fa cum iti spun". Femeia a mers acasa, a rugat un vecin mai vajnic sa o atarne de picioare in ciresul din fata casei, iar jos sa puna o oala cu lapte cald, imbietor. Zis si facut. Nici 10 minute n-a atarnat femeia in copac, ca sarpele s-a strecurat din gura femeii si s-a napustit asupra oalei cu lapte, insa n-a mai apucat sa-l bea, ca vecinul a scos o toporisca de la brau sa-i taie capul, dar chiar inaintea loviturii fatale sarpele a disparut ca prin farmec.
Desagii Insirati
O legenda rurala despre comori, care circula in toate satele din Baragan, spune ca in anumite nopti ale anului se arata locurile unde sunt comorile ascunse. Comorile, de obicei ascunse de huni, daci, tatari, rusi, masoni sau haiduci, in general haiduci, pot fi detectate de anumite persoane daca stiu sa descifreze semnele. In noptile cu luna plina, la echinoctii si solstitii sau de Sanziene, cei care se afla in apropierea comorii pot vedea o flacara albastruie tasnind din pamant, care indica locul unde e ascunsa lada cu bani sau obiecte pretioase. Deoarece in aceste nopti duhurile rele circula liber, oamenii au marcat locul cu o cruce si s-au intors a doua zi, cand au dezgropat comoara. Se spune ca cea mai mare comoara, mai multi desagi plini cu bani si inele din aur, legati cu un lant, nu a fost inca descoperita. Singurul care a vazut flacarile albastre care indicau locul comorii, pe data de 4 martie 1977, a disparut in conditii misterioase.
A fost odata ca niciodata unul care posta numai tampenii pe TPU, facandu-i pe toti sa li se scoale parul-n cap (precum o maciuca )si sa-l injure de mama focului.Si posta o zii, posta doua, posta trei zile pana cand lumea se enerva si-l blestema! si uite asa omul de pe TPU se transforma intr-un cur de curcan oparit! merge?
Stii sa dai linkuri?
Da' tu ştii să cauţi?
Ce?
Am fost sarcastică.
Ţi-am dat google să cauţi tu,nu suntem noi obligaţi să-ţi căutăm nişte prostii.
Apropo, categoria.
P.S.: Am uitat să îţi spun ceva, care las mereu la idioţii care intră aici.Mori.
Mori tu
Tu poluezi destul cu prostia ta.
Poate tu incultule
Sunt fată.Şi de ce sunt incultă? Eu sunt aia analfabetă care pune la categoria greşită?
Eu te con sider barbat urato
Nici nu m-ai văzut, inaptule.
Pe ce cls esti? unde stai si cati ani ai? zii adevaru' si eu zic dupa aia
Şi ce rezolvi dacă îţi zic?
Asa numa
Da-i numarul de la pantof.
Oricum,paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nu ştie să facă diferenţa, e numărul iq-ului lui. Port 39.
Uite ca si-a luat la revedere!
Nu mai are replica.
Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Şi acum şi-a luat!
Nu iti mai bate capul cu toti...toti userii de la adolescenti s-au mutat la t/a
Nu te mai certa din cauza la categorie...intrebarile astea au ajuns o obisnuinta aici
Nu îmi bat capul,mă simt mândră când cineva cedează de faţă cu mine. Ştiu, ciudat rău, dar sunt omul care vrea să câştige mereu
Unele le iau în joacă, dar tot câştig.Toţi sunt uluiţi pentru firea asta a mea.
Deci,tipule...esti super, super, super,... tare!
Urart-o
Mersi pentru compliment, eşti un drăguţ.
Da esti...o urata
Mersi.tu nu!
Mersi.tu ...deloc
Ce rezolvi dacă mă insulţi?
Şi noi te con si derăm femeie urâto
Poate...dar e o vorba :
http://img2.moonbuggy.org/......ympics.jpg
Why so serious?
Inca una adevarata. tot la bunici mei in sat, o familie avea un singur fiu pe care parinti lui il dedeau raului in fiecare zi si minut. acesta la varsta de 23 de ani muri, iar cand preotul impreuna cu familia l-au desgropat la 7 ani cum se face la ortodoxi dupa traditie, datina, religie, cand i-au desfacut cosciugul, baiatul nu putrezise nici un pic. nici macar nu se schimbase la fata. ba chiar erea rosu in obraji, ii crescuse parul barba si unghiile mari. in timp ce preotul ii facea a doua slujba de inmormantare mortul se facu pamantiu si abia atunci se dadeu firii pamantului. nu e fake e adevarat.
Era o dată mama ta, se masturba atât de tare încât i-a luat foc părul pubian şi a murit.
Se ice ca era o data o doamna Blody Mery. Ei i-a murit copilul. Ea a vrut mereu sa se rabune pe cel care ia omorat copilul, dar nu a reusit... Ea fiind bolnava, a murit (nu stiu cum se zice cauza dar stiu ca inseamna din greseala). Cand au inmormatato, inainte sa o puna in sicriu, ia pus un clopotele in mana. Dimineata urmatoere clopotelul se stricase. Se spune ca daca la miezul noptii (12:00) mergin in fata oglini si spui de trei ori:
,, Blody Mery, eu ti-am omorat copiul" Va aparea in spatele tau.
DjSmoKEE întreabă:
Klaaa întreabă:
IsJustMe007 întreabă: