| sergiu1234star a întrebat:

Pvesti de GROAZA, nu lungi..., dar inspaimantatoare. FUNDA

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Poate...dar e o vorba :
http://img2.moonbuggy.org/......ympics.jpg
Why so serious?

46 răspunsuri:
| MyObsession a răspuns (pentru Apache):

Unele le iau în joacă, dar tot câştig.Toţi sunt uluiţi pentru firea asta a mea.

| sergiu1234star explică (pentru Apache):

Deci,tipule...esti super, super, super,... tare!

| sergiu1234star explică (pentru MyObsession):

Urart-o

| MyObsession a răspuns (pentru sergiu1234star):

Mersi pentru compliment, eşti un drăguţ.

| sergiu1234star explică (pentru MyObsession):

Da esti...o urata

| sergiu1234star explică (pentru sergiu1234star):

Mersi.tu nu!

| sergiu1234star explică (pentru sergiu1234star):

Mersi.tu ...deloc

| MyObsession a răspuns (pentru sergiu1234star):

Ce rezolvi dacă mă insulţi?happy

| PotcaPădurii a răspuns:

M-am nascut eu, cel mai groaznic lucru.

| Puţifer a răspuns (pentru sergiu1234star):

Şi noi te con si derăm femeie urâto

| Puţifer a răspuns (pentru epurel):

Yeah, cool story

| DudaYeah a răspuns:

Ok, o să încep eu
Deci era într-o seara de aprele.(Da, ştiu că se scrie aprilie). Cum spuneam. Era un copil de vreo 7-8 ani în camera lui plictisitoare plină de jucării plictisitoare cumpărate din magazine plictisitoare.Iar acest copil, deschizând pc-ul, intând pe internet, a găsit un numit TPU. De sigur, el a fost de părerea că TPU-ul nu era destul de populat de oameni cu un singur neuron.S-a gândit să îşi facă şi el cont. "Să fie în pas cu moda."
Ok.Totul bine până acum. Dar ce nume să folosească? A pus un nume de cocalar care includea în interiorul lui cifrele 1234 şi aşa şi-a început această fiinţă viaţa pe TPU. Oh god.Dar cum să fie el în pas cu moda fără să pună întrebări idioate pe categoria T-A? Şi aşa m-am trezit într-o seară că îi povestesc unui tip viaţa sa de groază de pe TPU. Sper că ţi-ai dat seama cine e personajul.
Cea mai scarry poveste, aşa-i?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca una adevarata. tot la bunici mei in sat, o familie avea un singur fiu pe care parinti lui il dedeau raului in fiecare zi si minut. acesta la varsta de 23 de ani muri, iar cand preotul impreuna cu familia l-au desgropat la 7 ani cum se face la ortodoxi dupa traditie, datina, religie, cand i-au desfacut cosciugul, baiatul nu putrezise nici un pic. nici macar nu se schimbase la fata. ba chiar erea rosu in obraji, ii crescuse parul barba si unghiile mari. in timp ce preotul ii facea a doua slujba de inmormantare mortul se facu pamantiu si abia atunci se dadeu firii pamantului. nu e fake e adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DudaYeah):

Nu nu ne-am dat seama suntem prosti la fel ca tine. auzi tu fecale expirate... sau cum te-o chema. in tara asta toata lumea are dreptul la libertatea exprimarii, si sa isi spuna cuvantul. nu are rost sa facem comm tampite si fara rost. si imi pare rau ca am fost nevoit sa iti scriu scrisorica mea de dragoste. multa sanatate.

| DudaYeah a răspuns (pentru anonim_4396):

Mulţumesc la fel! :*