Un baiat a luat bani de la un camatar ca sa aiba bani de o nunta cu iubita lui pe care o iubea si inainte cu cateva zile fata a murit intr-un accident de masina si baiatu a cazut psihic si nu sa mai putut reveni camatari iau luat apartamentu ca nu sia platit ratele si apoi baiatu sa sinucis (poveste adevarata)
Eu am fost cu o fata intro reatie 3 luni,ne-am iubit enorm de mult dar distanta nea despartit si minciunile ei repetate, intun final i-am dat o pauza apoi ea deja avea alt iubi si am incehiat povestea, nu cred ca a varsat o larima pentru mine pentru ca deja era cu altul super mare iubire,cu altele povestea sa repetat,personal numai cred in femeii,iubire,sinceritatea lor,o poveste a naibi de reala si dureroasa cel putin pentru mine, povestea de mai sus este dramatica chiar, pacat de cei doi, mare pacat, pacat ca exista camatari si justitia doarme
Mltumesc, dar nu ma refream la povesti adevarate pentru ca sunt foarte triste fiind adevarate, deci vreau povesti inventate, dar frumoase si mai lungi putin.
anonim_4396 întreabă: