Razi?...de la ce? pentru ce motive razi? adica, razi excesiv de la o gluma sau razi asa cand iti vine?
Nu e nimic rau in a rade (cu exceptia anumitor situatii...)! Rasul te intinereste si te face sa te simti bine!
Cand vei intalni una dintre acele exceptii vei fi automat serioasa sau trista.Pana atunci razi in continuare, face bine la sanatate
Ai fi preferat sa plangi?
Nu, eh las ca e bine sa razi, nu trebuie sa te opresti, fii fericit(a) cat de mult poti, profita ca poti sa razi atat:-)
Gandeste-te ca esti intr-un scaun cu rotile, atunci nu stiu daca mai poti rade, in schimb eu o sa ma prapadesc de ras.
Am sa rad si eu, pe putin trei zile, dupa faza "Nu dau fundita!"
Eu vad buline de cand am inceput sa beau whisky, deci nu am nevoie de nici o fundita...am destule buline rosii in fata ochilor
Gandeste-te cum ar fi sa nu razi si pe mine ma apuca cateodata... dar de obicei atunci cand nu trebui ...imagineaza-ti cum ar fi sa bufnesti in ras la o sedinta cu sefu, el sa tipe de mama focului si tu sa bufnesti in ras (am patit-o vineri ...si ghici ...am iesit fix pe usa )
Daca as fi in locul tau nu m-as opri, e bine sa razi si am auzit ca e un fel de remediu antiimbatranire.
anonim_4396 întreabă: