anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Rad de vreo 3 zile fara sa ma pot opri. Stie cineva vreun remediu natural contra rasului?

Răspuns Câştigător
| xibalba a răspuns:

De ce sa te opresti din ras? Ca tot nu inteleg laughing)

21 răspunsuri:
| mikella a răspuns:

Daca nu dai fundita nu ti spun

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inchide paginile cu bancuri!big grin

| Raul a răspuns:

Razi?laughing...de la ce? pentru ce motive razi? adica, razi excesiv de la o gluma sau razi asa cand iti vine?

| Gabry a răspuns:

Nu e nimic rau in a rade (cu exceptia anumitor situatii...)! Rasul te intinereste si te face sa te simti bine!
Cand vei intalni una dintre acele exceptii vei fi automat serioasa sau trista.Pana atunci razi in continuare, face bine la sanatatehee hee

Ai fi preferat sa plangi?

| mada. a răspuns:

Nu, eh las ca e bine sa razi, nu trebuie sa te opresti, fii fericit(a) cat de mult poti, profita ca poti sa razi atat:-)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ti s-a stricat masinarolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Criticule laughing, ptiu-ptiu.reparat ambreiaj masina, platit 500 euro, scos masina din parcare, no problem, stricat pedala, ramas fara ambreiaj inca o data, big problem-ramas fara masina mijloc de strada incurcat circulatie...nu fi coabe laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@zazu-pai acum se explica de ce razi.Credeam ca ti-ai amintit de ceva anume, insa ti se trage de la banii ce tocmai i-ai bagat in masina. laughing
Si nu vreau fundita, vreau o bere.winking

| Vizitiul a răspuns:

Gandeste-te ca esti intr-un scaun cu rotile, atunci nu stiu daca mai poti rade, in schimb eu o sa ma prapadesc de rasrolling on the floor.

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Uitata-te la o drama... poate te ajuta!

| kllass a răspuns:

happy

| andreig a răspuns:

Baga capu sub apa! mai razi? aduceti colivaaaa rolling on the floor)))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cind aveam 18 ani o prietena a imbracat rochia de mireasa a lui maica-sa si s-a intins pe masa cu citeva luminari aprinse, cu capul pe o perna, cu miinile pe piept si m-a pus sa o fotografiez pentru simplu motiv ca vroia sa vada cum ii sta moarta.Incearca si tu...

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Si n-ai reusit, in 3 zile, sa termini bautura aia?

| lia a răspuns:

Am sa rad si eu, pe putin trei zile, dupa faza "Nu dau fundita!" rolling on the floor
Eu vad buline de cand am inceput sa beau whisky, deci nu am nevoie de nici o fundita...am destule buline rosii in fata ochilor laughing

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Gandeste-te cum ar fi sa nu razi laughing laughing si pe mine ma apuca cateodata... dar de obicei atunci cand nu trebui rolling on the floor rolling on the floor...imagineaza-ti cum ar fi sa bufnesti in ras la o sedinta cu sefu, el sa tipe de mama focului si tu sa bufnesti in ras rolling on the floor rolling on the floorrolling on the floor (am patit-o vineri big grin ...si ghici big grin...am iesit fix pe usa rolling on the floor )

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ti-ai cumparat streso-machineta, asta e, rasul provoaca dependenta (nu mai in conditiile date ).

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Dar hai sa-ti dau si "ajutorul" :
nu mai rade!

| juniper a răspuns:

Daca as fi in locul tau nu m-as opri, e bine sa razi si am auzit ca e un fel de remediu antiimbatranire.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ruxandra, privesti pe gaura cheii? data viitoare te invit la un Mojito, numai ca eu pun cam multa lima si nu stiu daca o sa iti placa...happy

| zuzulici a răspuns:

Bea un ceai de 'coada calului'... o sa-ti faca bine :*