Mai mult de companie, dar te pot si apara in caz de nevoie. Sunt niste caini foarte frumosi si afectuosi.
De companie.Am eu unul alb fooarte frumos:XS'a facut maricell:X:XDeabia astept maine sa-l scot la plimbare. Dar il poti si dresa si sa fie un caine de paza, eu l-am dresat sa fie afectuosi cu straini, multi copii se joaca cu el:X
Acum iti spun in cunostinta de cauza(am avut 2): sunt extrem de pufosi, dragalasi, arata ca niste ursi/lei, si sunt jucasi, deci sunt de companie. DAR...(mereu exista un "dar), iti arantez ca o a fii in siguranta cu un chow chow oriunde ai merge Chiar daca apare un tigru si stii clar ca nu are nici o sansa catelu tau, el tot va incerca sa te apere, deci sunt si caini de paza.
Sincer, iti recomand sa ai grija de ei daca iti vei lua, sa-i periezi saptamanal(hai ca nu-i greu) si sa le arati afectiune ca si ei, la randul lor sa te iubeasca. Cainii astia nu au nevoie de mult, dar ofera inzecit pe cat primesc
Depinde daca il inveti sa ste cu tine si chiar se ataseaza de tine te va pazi cum poate el mai bine.Este si de companie si de paza
Irina442 întreabă: