| cristi a întrebat:

Raspuns la intrebarea lui Cami: Ai mare dreptate! daca Robert a permis mai multe si a facut jocul multora, l-au luat de prost. A dat si raspunsuri foarte inteligente si a demonstrat ca poate si mai mult. Cei care nu pot mai mult sunt cei care se iau in continuu de el si nu au alte subiecte de discutie, cum spunea si Anna in intrebarea ei.Robert s-a remarcat, mie unul chiar mi-e foarte simpatic, nu l-am vazut sa jigneasca cum o face in permanenta emil, cecilia si altii.Sunteti foarte rai, maturizati-va! Robert, e baiat prea finut si nu sare in sus ca ars avand in vedere ca i se fac zilnic o sumedenie de nedreptati! Eu am toata stima pentru El, sincer. E baiat cu umor, inteligent si destept. A dovedit ca e mai destept ca altii de multe ori prin comportamentul lui ireprosabil in fata jignirilor si a ofenselor.Robert,esti foarte tare, nu pune la suflet asemenea rautati veninoase!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca cel mai inteligent lucru este sa terminam cu subiectul asta ca deja m-am plictisit...nu mai umpleti site-ul de porcarii.
Nu ma intereseaza Robert (sau cum ii place sa i se zica Dl Inginer) ...eu zic ca daca ii ignoram rugamintea si treceam mai departe nu se ajungea aici...nu are rost sa va certati pentru nimic... uitati de ce v-ati inscris pe site...si e valabil si pentru tine Robert...

mlm
| mlm a răspuns:

Este intr-adevar inteligent, dar mai bine ar fi sa incheiem acest subiect de discutie, ce facem rascolim mortii? Parerea mea este sa ne vedem fiecare de lungul nasului nostru si sa incercam sa nu mai criticam pe nimeni, nu sintem noi in masura sa criticam si sa judecam.Incercati sa va comportati ca niste oameni cu capul pe umeri, daca vreti sa dati dovada de bun simt si mai lasati barfele si trecutul, ce a fost, a fost, nu mai reluati iar ca ies scantei din nou.

| buburutza a răspuns:

De acord cu tine cristi, iar daca acesta era un site exclusiv ``desteptilor`` trebuia sa fim atentionati si noi.Nu?

cami
| cami a răspuns:

Of mai Cristi, pai de ce n-ai postat raspunsul, ca te-as fi numit castigator..Bv tie! aceeasi parere o am si eu happy