Abh
| Abh a întrebat:

Reader`s Digest este o escrocherie sau nu? Ati castigat vreodata ceva de la ei?

Răspuns Câştigător
| Alasia a răspuns:

Da am castigat. o multime de problemelaughing

7 răspunsuri:
| Zumbalaarebeca a răspuns:

Ee cea mai mare vrajeala crede-ma abia am scapat de ei si de promotile lor mincinoase si de scrisorile cu promisiuni, escrocherie 100% te face sa comanzi prostiile lor pe care dai o caruta de bani in speranta ca devi milionar si apoi te alegi cu alte promisiuni abureli ieftine ambalate frumos ca sa zic asa! singurul lucru care l-am castigat de la ei a fost un ceas care era o chinezarie in valoare de 20lei si care s-a stricat dupa 1 lunalaughing

| EuCuTine a răspuns:

Este.Eu am primit cadou un catalog cu flori si dupa 4 luni de la primirea cadoului imi trimit scrisoare cu o facutura de plata de 3 lei. Si de 2 ani primesc scrsisori acum am ajuns la 30 de lei am vb cu ei si nimica.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Sunt escroci! Mama mea a comandat timp de 3 ani fel de fel de carti si nu a castigat niciodata nimic! Au o campanie foarte atragatoare, chiar te fac sa crezi ca urmatorul castigator vei fi tu! Aiurea!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Chiar ieri am mai primit o scrisoare cu premii, așa de interesată de minciunile lor încât nici acum nu am deschis plicul.
O seară plăcută.
Pa, pa.

| ioanateo a răspuns:

SUNT MINCINOSI! mama primit un plic si a dat rasp da si dupa aia i-a dat doar un pachet de biscuiti spunandu-i FELICITARI DOAMNA, ATI CASTIGAT! nu vb mincinos! da ce glm e ca packet d biscuiti!laughinglaughinglaughinglaughingrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| WinterSoldier a răspuns:

Cand ne-au trimis o scrisoare scria ca am castigat un nissan qasqai care in 7 zile ne va astepta la scara. E si ce credeti au mintit.Nu erau ei asa de generosi de ne trimiteau o masina.Si noi am comamdat multe carti si am castigat si mai multe scrisori cu oferte.
Deci am castigat mai multe scrisori si unele carti necomandate care nu costau mai putin de 200 de lei.

| EuAli a răspuns:

Asa are si o ruda de-a mea.E o mare excrocherie.A luat toate crtile de la ei si ii vin tot felul de scrisori, dar nu a castigat nimica.Reader's Digest = ciuciu