| chiftelutacrocanta a întrebat:

Realitatea chiar este atat de cruda sau adevarata cruzime sta in frica de realitate? Sper ca intelegeti ce vreau sa zic,dar observ ca oamenilor le place sa traiasca in imaginatii si in minciuna,si fac tot posibilul sa nu dea fata in fata cu realitatea. Oare realitatea este chiar atat de rea? Realitatea este la fel de frumoasa ca imaginatia cred eu, doar ca avem impresii gresite despre realitate cred eu.Voi ce credeti?

18 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Cred că te-ai închis în micul tău spațiu de confort. Dacă te nășteai în Africa și mâncai gândaci ca să poți supraviețui sau dacă pierdeai tot și te lăsau toate persoanele apropiate și rămâneai pe drumuri, ziceai cu totul altceva. Nu toți au avut norocul să ducă o viață plină de confort la fel ca tine. Realitatea e destul de crudă numai că tu nici nu ai pășit bine în viață și cum ziceam ai avut noroc să ai condiții demne de trai.

| T0T a răspuns (pentru T0T):

Sau dacă erai de mic sechestrat și violat sau ți se ucideau părinții, că mulți rămân cu sechele și traume de mici. Alții prind boli incurabile, alții sunt mobilizați la pat, paralizați. Oricum mai uite-te la știrile de la ora 5 că numai nenorociri vezi și atunci îți vei modifica concepția că totul e așa happy și minunat.

| Divy a răspuns (pentru T0T):

Oameni sunt diferiți nevoile sunt diferite, tuturor ne e greu doar împrejurimile diferă

| T0T a răspuns (pentru Divy):

I-am dat niște exemple. Nu îmi spune că e una dintre acele situații fericită pentru cineva.

| Divy a răspuns (pentru T0T):

La unul îi lipsește comunicarea la altul mâncarea nu e vorba de fericire ci de satisfacerea nevoilor

| T0T a răspuns (pentru Divy):

Dacă nu îți satisfaci nevoile nu poți vorbi de fericire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca realitatea e cruda o s-o pun pe gratar rolling on the floor

| Divy a răspuns (pentru anonim_4396):

Vreau și eu să mânc te rog dau bere sau șampanie și semințe.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Divy):

Pentru tine imi deschid cantina de o zi. laughing
Da o vodka cu suc de grapefruit si batem palma.

Eu mă gândeam la picnic în aer liber love struck
S-a făcut vedem noi ce batem după laughing

Pai si eu la fel, ce vrei sa ma apuc sa ridic ziduri pentru o zi? laughing

Eu mă gândeam la o altfel de cantină laughing

Cat de altfel?

All inclusive laughing

| August99 a răspuns:

Eu am in clasa oameni naspa care imi strics dispozitia adeseori si imi place atunci cand vin acasa sunt in lumea mea

| mnbvf a răspuns:

Eu cred că trăiești prea mult în imaginație și prea puțin în realitate.

Răspuns utilizator avertizat
| mnbvf a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

E real doar în mintea ta.