| OoBunnyoO a întrebat:

Recent am citit despre un program al Germaniei facut cu scopul de a ajuta pedofilii sa se integreze in societate.

Principiul de baza al programului este axat pe diferenta dintre un pedofil si o persoana care molesteaza. Pedofilii simt o atractie sexuala fata de copii, in timp ce, cei din urma, pe langa aceasta atractie sexuala, au si probleme cu stapanirea de sine. Programul ofera terapie si tehnici pentru a-i ajuta sa isi stapaneasca instinctele.

Aici este articolul intreg:

http://www.upworthy.com/......e-eyebrows

Ce parere aveti despre aceasta initiativa?

53 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

In loc sa-i bage in puscarie,, ii incurajeaza subtil... Germania a inceput sa dezamageasca pe unele compartimente.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca "programul" ala in care ii castreaza era mai bun. CIne stie.

| T0T a răspuns:

Una foarte bună. Probabil prin asta și numărul agresiunilor va scădea. Nu pedofilia în sine este o infracțiune ci agresiunea. Un pedofil este predispus la așa ceva într-o oarecare măsură, deci ar fi un câștig în ambele părți(că tot vorbeam de pedofili în răspunsurile mele anterioare).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Inchisorile sunt supra popolate amice laughing. Nu mai are pe unde sa ii bage

| LoveSleep a răspuns:

Patetic. Mi-e lene să citesc dar din ce ai zis tu mi se pare o tâmpenie.
Deci pedofilii sunt diferiți de ăștia care molestează, că ei se pot stăpâni. Și prin prisma asta, ar trebui să-i tratăm mai frumos și să-i facem să intre în societate la fel de lin cum intră penisul unui moș de 50 într-o fetiță de 5 ani.

Ah, sau nu vrem momentan să le dăm drepturi, vrem să-i ajutăm să-ți stăpânească instinctele. Nu să le îndepărteze, că nu pot, ci să le stăpânească. Adică, să nu molesteze fetițe, să le convingă cu ciocolată.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Cele din Romania sunt goale,, oricand merge un transfer, nu intra politicienii aici,, dar mai bine ar intra distrusii astia.

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

La puscarie cu ei, ce mai zabovim atat? Maine-poimaine aflam ca Germania accepta casatoria intre om si animale/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Nu mai stiu unde citisem ca cei care violeaza erau castrati si pedofilii direct pe scaunelul elctric. Eu cred ca asa era mai bine dar din pacate multe tari nu au pedeapsa cu moartea. Prosti de prosti.

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

Nu aș fi așa radical. Cum am zis, e o diferență între o anume preferință și infracțiune. Nu toți pedofilii comit infracțiuni. Ar trebui să ne punem și în locul altora.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Lumea din ziua de azi e mai toleranta si iarta multe,, dar din pacate iarta toate nenorocirile si lucrurile aproape nesemnificative sunt pedepsite mai aspru. Prin tarile musulmane li se taia mana hotilor, si tot acolo era pedeapsa cu moartea( cumva sunt de acord,, pentru criminalii in serie si toti psihopatii). Multi oameni aleg din diferite viciuri sa ajunge dupa gratii, nu pot sa inteleg de unde atata prostie ce zace in capul lor, pentru ce sa-ti risti libertatea?

Si diferenta de a gandi si de a pune in practica este de 1 secunda, oricand se pot manifesta si prin agresiuni. Era un caz in Moldova cand unul de 50 de ani a agresat-o pe una de 14 ani si a ramas in libertate,, e incredibila tara asta si lumea din ziua de azi.

Și ție îți plac femeile dar asta nu înseamnă că devii violator. Nu este chiar așa. Oamenii ăia poate nu au nicio vină că au asemenea plăceri.

| RAY a răspuns:

Omul atata timp cat nu face o infractiune e ok, pedofili simt atractie involuntara adica nu ei doresc asa ceva, desi a fi pedofil nu inseamna ca trebuie sa fi pedepsit si ceea ce urmeaza sa faci, parerea mea castrarea ar fi un lucru foarte bun de aplicat pe ei lear scapa de atractia asta si gata

| LoveSleep a răspuns (pentru T0T):

"Și ție îți plac femeile dar asta nu înseamnă că devii violator".
Sigur că nu. Dar dacă ai bmv și o tipă se urcă la tine în mașină o să faci sex cu ea.
Te-ai prins de metafore, nu?

Și da, exact. Pedofilia e doar o boală, merită primiți în societate cu brațele intinse.
Au fost mulți criminali în serie care ucideau pentru că nu se puteau abține. E doar o boală, de ce să intre la închisoare? Hai să-i strângem pe toti undeva și să-i ajutăm.
Poate strecurăm și niște oameni și copii, să vedem dacă mușcă.

Pe criteriul asta desfiintam puscariile si il lasam pe criminal in pace pentru ca nu e vina lui, e doar o gandire a lui ce vrea s-o puna in practica. Se ajunge prea de tot,, copile agresate de psihopati care ajung pana la urma o victima sigura. Nu pot sa tolerez asa ceva, tin cu dreptatea si nu as putea sa le tin partea astora niciodata

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Pai de ce sa bagi un om la puscarie doar ca il atrage sexual copii? de parca omul ala tiar dori asa ceva, e involuntara chestia asta

| T0T a răspuns (pentru LoveSleep):

Nu toți pedofilii sunt bolnavi. E mai mult o deviație. Unul care nu se poate abține și face o asemenea infracțiune e bolnav însă un om are stăpânire de sine că asta ne deosebește de animale. Una e să îți placă ceva și alta e că dacă îți place pentru a ajunge acolo ești în stare să distrugi o viață.
Iar cu femeile dacă nu ai bmw? Înseamnă că o violezi?

Omule, un criminal a făcut deja o infracțiune spre deosebire de pedofil care probabil nu a făcut nimic rău. Una e să agresezi cu totul alta să ai anumite preferințe.

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Trebuie sa fii un distrus incapabil sa-ti faci o familie a ta ca sa te atraga copii. De la atractie pana la 'a actiona' este o granita foarte mica,, ai idee cati copii sunt agresati de nenorocitii astia anual? mai uita-te pe la stiri si vezi

Ca pedofilul nu poate s-o faca,, bwhahahahaha,, il tine ceva legat pe ala ca sa nu se atinga de copii/

| LoveSleep a răspuns (pentru T0T):

Gandeste-te că esti pedofil. Stai in parc, vezi un copil. Te duci la el, îl întrebi cum e la scoala, ii zambesti, ii dai o acadea. A doua zi la fel, a 3-a zi la fel. Iar după un timp, ținând cont că boala ta se bazează pe atracția sexuală față de copii, n-o să mai reziști și o să-i dai ultima acadea.

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Man nu e chiar granita asa mica, ce naiba tu violezi toate fetele care le placi avem ratiune de a gandi, frici, rusine etc
de asta am propus castrarea ca e benefica de ambele parti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar imi pare rau de tine Bunny, o sa ai cam multe de citit pe aici se pare rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

"Man nu e chiar granita asa mica, ce naiba tu violezi toate fetele care le placi avem ratiune de a gandi, frici, rusine etc " Nu, dar daca el sau alt barbat are mult chef de sex, gaseste el una sa faca asa ceva, fie prost1tuata sau alea din club dar la un pedofil nu merge asta.

| T0T a răspuns (pentru LoveSleep):

Asta nu fac nici cu femeile. Cu femeile cum noi(unii dintre noi) putem să ne abținem cam asta e și cu pedofilii. Una e să te uiți după o femeie că îți place și alta e să nu te poți abține și să o agresezi. Dacă am lua-o pe logica asta nicio femeie nu ar scăpa neviolată laughing Eh mai sunt genul Serenei Williams, dar fac abstracție de asta.

Și pe tine ce te ține legat să te atingi de o femeie?

Eu sunt un om normal si nu ma pot compara cu deviatii aia.
Sunt multe criterii,, ce tine de normalitate,, cum sa-i aperi pe distrusii aia? ))))))

Păi și ei sunt oameni normali, numai că au alte preferințe. Depinde ce sens îi dai normalității. Așa e cum ai vorbi cu un homosexual, l-ai considera anormal deci bolnav?

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Uite eu n-am violat nici o fata inca si am 27 de ani si e orasul plin de fete frumoase si nici nu as face asa ceva, ca uni fac e treaba lor, cred ca multi pedofili poate nici nu sunt si o fac din alte motive sau boli mentale cine stie, ai dreptate pedofilul nu se poate descarca sa spun asa atunci solutia e castrarea iar dorinta dispare simplu

Întrebări similare