anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Recent, am fost luată în derâdere de către o persoană de la care nu mă așteptam și am fost "țepuită" la un job unde am lucrat part-time și am permis chestii care nu trebuiau, din lipsa de curaj, naivitate și timiditate.
Ei bine, ceva s-a întâmplat cu mine. Într-un timp scurt. Dacă acum o săptămână eram sfioasă, naivă, copilăroasă, ei bine, azi mă simt alt om.
O să ziceți că un om nu se poate schimba peste noapte, dar eu sunt un exemplu garantat și o spun din propria experiență.
Mă simt și sunt mai încrezătoare în sine, autoritară, fara gesturi copilărești, fără sa mă mai deschid în fața oricui, mai stabilă, matură.
Treaba e că în trecut am pățit chestii mai nasoale, dar nu m-au mișcat atât de tare sa determine aceasta schimbare.

Întrebarea: de ce au avut cele două evenimente mărunte atât de mult impact asupra mea și nu au avut altele mai rele din trecut?

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Creierul a interpretat altfel importanța lor.

| intrebdetasta2321 a răspuns (pentru sadrian46):

De ce nu mai raspundeti la un om curios si pasionat de lucruri stiintifice? deci si medicii stiu de telepatie dar e strict interzis sa se vorbeasca sau?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Poate-poate te maturizezi.
Dar daca stai si povestesti aici in detaliu cum te-ai gandit tu sa traiesti de acum, iti consumi energia pe TPU si iar nu faci nimic cu viata reala.

| StoicAnalysis a răspuns:

Ai avut o revelatie. Asta e raspunsul pe care il cautai.
Adica ai inteles din intamplarile astea mai putin complexe decat celelalte din trecut, totul sau mai mult decat ai inteles atunci cand ti-a fost mai greu. Cu totii ne dorim in viata o revelatie atunci cand suntem in impas, insa nu cu totii suntem atat de norocosi sa o primim mai devreme. Deci, fi fericita si fa mai multe lucruri importante in viata, pentru ca acum nu mai ai ezitarea care te tragea in jos atunci.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Acum a fost momentul tău. Acum s-a declanșat și activat curajul in tine

| Celdrept a răspuns:

Dumnezeu face minuni, rugăciunile ți-au fost ascultate iar acum te bucuri de rezultate, te vei simți din ce in ce mai eliberata pe zi ce trece, ți-a crescut nivelul de vibrație mult și de energie, ai trecut la un next level