| dbcovrigeldb a întrebat:

Recent m-am despartit de iubitul meu [X] ( relatia noastra ajungea la aniversarea de 1 anisor ) pentru cel mai bun prieten [Y] ( ne-am cunoscut pe internet si peste 2 ani [in urma cu 1-2 saptamini] ne-am vazut pentru prima oara ).Am hotarit sa fim impreuna pentru ca ma gindeam eu ca sentimentele noastre sunt comune..insa,m-am inselat.Acum fostul [X] imi cere sa ne vedem, spune ca are sa-mi zica ceva important si ca nu o sa mai vina in localitatea x (din care sunt si eu)..imi cere sa ne vedem pentru ultima oara. sad

Vreau sa ma intorc la [X],sincer.dar,nu pot sa-i distrug visele lui [Y].Si daca ma intorc la [X],toti prietenii lui vor vorbi numai de rau despre mine,ca cica de fiecare data am "fugit" inapoi la el, dar asta chiar nu ma afecteaza.

Nu stiu ce sa fac...Nu vreau sa fring inima unuia din ei, chiar nu vreau. HELP!

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Banuiesc ca y sata unde mai departe de tine daca in 2 ani v-ati vazut o singura data, tu faci cum vrei pana la urma dar eu as ramane cu x

1 răspuns:
| GreeenAlien a răspuns:

Daca simti ca X te iubeste, iar Y nu are sentimente pentru tine, de ce sa te amagesti aiurea alaturi de Y? Intoarce-te la X daca simti ca asa vei fi fericita.
Tu de ce te-ai gandi la altii? Crezi ca altii se gandesc la binele tau? Fa ce iti dicteaza inima happy