anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ref.la acea intrebare adresata lui nony, oricum era oarecum retorica&am pus-o doar ca sa respect specificul site. ului big grin acum puteti sa rasp voi, care vreti&sa spuneti dc v-ati facut cont pe TPUwinking nb tuturor

3 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Hai sa-ti raspund.Prima data am luat-o ca pe o joaca. Ceva care imi umplea timpul liber. Apoi am vazut ca pot face ceva folositor pe acest site. Mi-am spus parerea unde am stiut, mi-am dat cu parerea unde nu eram prea sigur si am tacut cand a trebuit.
Partea buna este ca poti intalni tot felul de oameni.Inteligenti,omenosi,plini de caracter sau fara.Iti poti face si dusmani virtuali, ceea ce nu-i tocmai normal.
Virtualul nu trebuie amestecat cu realitatea. Poate ca aici suntem la cutie, dar in realitatea am putea foarte bine sa stam la un pahar de vorba si ne-am intelege de minune.Pentru ca aici, nu intotdeauna suntem ceea ce parem a fi.Ne dezvoltam vrem nu vrem o dubla personalitate.Am incercat sa evit asta si sa fiu cat mai sincer.Nu mi-am exprimat sentimentele, dar mi-am afisat ideile. Apreciate sau detestate sunt ale mele.Nu-mi cere nimeni sa fiu perfect, cum la randul meu nu ce perfectiunea nimanui.
Cam asta e, Toti pentru Unu...

| User a răspuns:

Sa aveti voi stres pe cap...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca sa-mi umplu lista de mess, sa ma laud ca sunt crai de Dorobanti, sa ma laud ca am scuter cu permis, sa ma pupe toti in fund dupa ce ma paraseste sotia, sa ma laud cu funditele pe la scoala deranjand ora, sa pun intrebari si sa votez NUMAI cu stupid straight face