| Iubibilăă a întrebat:

Referitor la intrebarea anterioara : recent am vazut un video cu doi turisti ce au observat in excursia lor o floare ce se misca. Este oare acest video fals?
http://www.rtv.net/incredibil-planta-care-danseaza-video _77203.html

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Da este fals. Dupa cum observi prin preajma mai sint si alte plante ca aia si alea stau nemiscate.Cred ca este ceva un palmier mic si iar o chestie au indoit frunza in sens invers decit cum este ea natural.Acea frunza ar fi trebuit sa aiba cum sa zic imagineazati o lingura cam asa ar arata acea frunza.Nu chiar dar sa iti faci o idee.Deci lingura adica frunza ar fi trebuit sa fie cu fata spre cel care filma.De ce? Pt ca stiu ca am vazut acele plante si se vede clar si mijlocul frunzei canalul acela pe mijloc, iar frunza este indoita de ei in sens invers decit este normal si de undeva din lateral cineva sufla cu aer.Se observa ca doar acolo se miscau ceva balarii iar mai departe nimic, liniste. Apoi exact lateral mai era una la fel care sta ceva mai nemiscata.

4 răspunsuri:
| ManeaAlex a răspuns:

La cum batea vantu iti dai si u seama laughing) Nai vazut ca codita la planta aia o avea subtire si ia era mai groasa sus si batea vantu si normal ca se misca asawinking

| LadyCrazy999 a răspuns:

E falshappy

| passispass a răspuns:

Lol foarte ciudat, ar fi o posibilitate sa fi legat cu o ata planta si sa o miste ei.
Dar nu stiu nici ce fel de planta e. :}

| Covaci_Solomon_1983 a răspuns:

Pai doar daca ar fi ceva paranormal dar ar fi imposibil deci este fals