| Ibrahimovic a întrebat:

Referitor la intrebarea de azi din oracol, cei/cele care ati votat "da", cum ca femeile ar trebui sa fie si ele pe bancnotele din Romania, de ce considerati ca ar trebui sa avem femei pe bancnote? Care personalitate de sex feminin de la noi credeti ca ar merita acest lucru? P.S. nu sunt misogin, n-am nimic cu reprezentantele sexului frumos, dar consider ca nu prea avem sau n-am avut femei asa marete care sa poata aparea acum pe bani. Poate doar Ecaterina Teodoroiu. thinking

4 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Niciuna. Nu sunt misogin nici eu dar deja incepem sa fim obsedati in a nu fi misogini si suntem chiar in pericol, dupa cum vad, sa punem personalitati care nici pe departe nu se ridica la nivelul persoanelor de pe bacnotele de acum, numai pentru ca sunt femei. Asta nu e egalitate. Ar trebui sa lasam aceasta obsesie, sau o avem si suntem feministi, iar mie mi se pare ca feministii sau mai bine zis feministele sunt sub orice critica deja.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ar fi dupa mine ar putea pune si pe sfanta maria, putin mi-ar pasa. Desigur ca nu sunt in tara, dar chiar si aici, pe mine ma doare sa fie suma cat mai mare de pe hartie, nu ma doare ce e desenat pe ea laughing. misoginilor laughing) sa vedeti acum raspunsuri din partea fetelor

| vaporwave a răspuns:

Elena udrea si elodia

| Dissident a răspuns:

Regina Maria, Regina Elisabeta, Elisa Leonida Zamfirescu, Sarmiza Bilcescu-Alimănişteanu, Elena Văcărescu, Hortensia Papadat-Bengescu, Alice Voinescu, Ana Aslan, Martha Bibescu, Ştefania Mărăcineanu, lista e lungă. Multe au fost femei de renume internaţional în domeniul lor. Ce-i drept, poate că nu toată lumea a auzit de unele dintre ele ca de Eminescu, de pildă, dar sunt personalităţi remarcabile în istoria României.