| remus a întrebat:

Referitor la procedeul; taiatul sub limba, stiti si considerati ca este un tratament care da rezultate si nu are alte contraindicatii?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum 7 ani am fost diagnosticata cu hepatita b cronica. dr mi-a dat sa fac un tratament de intretinere, sa nu se agraveze, dar de hep b nu scap.nu am tinut tratamentul deloc.mama s`a interesat si am fost la o femeie sa ma tai sub limba.nu doare deloc.eu nu credeam in taiatul sub limba, dar am incercat. dupa cateva saptamana mi-am facut analizele si a iesit hbs negativ. dr nu a putut sa creada asa ceva... mi-a facut testele de 3 ori.de atunci nu mi-am mai facut analizele, nu am avut probleme. o sa le fac in curand.este fr buna metoda

4 răspunsuri:
| Roby67 a răspuns:

La ce se refera procedeul "taiat sub limba"?
Un "taiat" nu este un tratament, si da cu siguranta da "rezultate", probabil nu cele dorite.

| mihaa a răspuns:

Nu mai stiu acum cine mi-a povestit dar imi amintesc ca am cunoscut o persoana care avea mari probleme si medicii, nu gaseau nici o problema la respectiva toate rezultatele erau ok, dar avea avea niste durerii de cap groaznice, si o femeie ia taiat sub limba se zice ca acolo este locul unde se gaseste cea mai mare cantitate dse toxine si de atunci respectiva e bine, nu mai are durerii de cap, e vindecata

| Anemona a răspuns:

Da...pai stiu ca este un proces de ''insanatosire intr-un fel.am auzit pe cineva care l-a facut si cica da, a dat rezultatewinking. acum nu ma pot pronunta ca nu prea stiu exact despre ce-i vorbabig grin

| cami_5314 a răspuns:

Din cate stiu eu, sunt bebelusi care se nasc cu 'limbuta legata' ca sa spun asa... si din cauza asta nu sunt capapili sa suga bine la san. Asa ca se taie ata de sub limba ca sa se poata alimenta bebelusul. Trebuie sa te duci la chirurg de copii sa faca asta, doar daca decide el. Daca bebe suge bine atunci de ce sa-l tai sub limba?
In cazul in care te referi la aceasta practica la adulti sau copilasi mai mari, mi se pare, sa zic doar, o practica invechita ramasa de pe vremurile cand oamenii faceau baie din an in paste pentru ca se considera ca daca faci baie te imbolnavesti.
Deci daca ai bebelus, si acesta are probleme cu suptul, te duci la dr si se rezolva repejor, daca nu eu zic sa uiti de 'taiatul sub limba'
Multa sanatate!