| eeeeeeeeee a întrebat:

Regula numarul unu cand e vorba de a posta ceva pe site-ul asta:'respecta regulile de gramatica". mama ce pretentii mai au adminii astia! dar daca dam un simplu click pe categoria "notificari"?! aaaaaaaaaa? ce apare oare?
ete asta:
Doresc sa primesc notificari de la toti prieteni atunci cand adauga o intrebare
Nu doresc sa primesc notificari de la prieteni atunci cand adauga o intrebare
Doresc sa primesc notificari doar de la urmatorii prieteni atunci cand adauga o intrebare
va rog sa fiti atenti la cum este scris cuvantul "prieteni". se poate?!

9 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Tu dicolo.revoltata.asta e.se mai fac si greseli.

| Alice_2134 a răspuns:

laughing bravo nu mi-am dat seama

| Nicoleta a răspuns:

Daca nu-ti place situl si regulile lui, atunci nu mai intra pe el.
Ceea ce ne arati tu e o greseala minora. Nu cred ca e o pretentie a adminilor atunci cand cer celor care vorbesc numai in prescurtari si nu is in stare sa puna o virgula si o cratima unde trebuie sa respecte totusi regulile de gramatica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii vorba aia "sa faci ce zice popa, nu ce face popa"laughing, regulile sunt doar pentru noi nu si pentru eiwinking

| eeeeeeeeee explică:

Nicoleta, eu nu am zis ca nu imi plac regulile, dar cei care le fac sa fie primii care le incalca?! Scuza-ma, dar cum se cheama asta?! Si chestia textul asta de la notificari exista de ceva vreme, deci era timp sa se observe o greseala.Mai ales una ca asta... Tu te-ai simti bine ca un politist in stare de ebrietate sa te puna sa sufli in fiola?

| Nicoleta a răspuns:

Scrie un mesaj sus la "contact" si arata-le greseala.
Spre exemplu mie nu imi place ca uneori trebuie sa scriu ceva cu litere mari si nu pot, pentru ca nu am voie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

daca nu-ti convine fa o cerere cu dop la mine si se rezolva, sa vezi ce o sa-i fac lui Stela cind o prind, asa ca mai ochi mari o sa te razbun

| Brotacelu a răspuns:

E scris corect! cititi de 10 ori si ascultati de 100 cati "i" auziti cand cititi cuv "prieteni".

| Astaeparereamea a răspuns:

Aici iti dau dreptate, mai sunt useri care le pasa, felicitari!