anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Relaxe and Tone chiar este bun? Vreau sa am abdomenu plat, in aceasta privinta vreau sa stiu daca e bun.

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este un aparat doar de relaxare, nu de slăbire sau abdomen plat!
Pa, pa.

4 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Nu te increde in astfel de reclame, o vara de-a mea a lua acea saltea la care ii face reclama dormero sau ma rog cum se numeste. e varza nene, ce camion sa treaca peste ea, ca la 2 persoane e prafstraight facereclame mascate si fraiereala pe fata, culmea nu le poti face nimic pentru ca tu ii suni si comanzi, asta a fost replica cand a vrut sa dea in judecata firma respectiva...parerea iti apartine, dar eu cred ca ar trebui sa te interesezi la cineva care are asa ceva si sa demonstreze,app si a mai cumparat ceva, acel stilou care baga penita intr-o doza de bere.laughing e varza neneee, bani aruncati pe geamhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai am relax and tone dar sunt curioasa daca e bun, l'am folosit pe abdomen, azi ma dor muschii de nu mai pot laughing. Si chestia pentru exfoliat calcaiele e geniala, macar din punctu asta de vedere sunt multumita de el, si la masaj e la fel de bun.

caramela
| caramela a răspuns:

Pai daca ai, foloseste-l cu talentsmugwinking si ne zici si noua in maxim o luna rezultatelewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O sa se puna prafu pe el atunci laughing.