anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Religia interzice sexul inainte de casatorie, daca doi crestini respecta aceasta lege si cind ajung sa faca dragoste vad ca nu se potrivesc din punct de vedere sexual ce e de facut? este o aberatie aceasta lege religioasa?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut! Este cu adevarat o aberatie, de exemplu o femeie pur su simplu nu si-a gasit jumatatea, nu s-a casatorit si a trecut de varsta de 30 de ani, nu trebuie sa aiba relati sexuale? Religia zice ca doi oameni se casatoresc pentru ca asa a lasat D-zeu, iar acestia au relatii sexuale pentru a indeplini porunca lui Dumnezeu, dar de fapt sexul este o nevoie fiziologica, asa cum este si hransa sau odihna! Eu zic ca este o aberatie, si cred ca intelegi si tu ce vreau sa zic.

Pa, pa.

3 răspunsuri:
| Yang a răspuns:

Nu este o aberatie. Exista o logica. Daca ajungi sa te casatoresti cu respectiva persoana inseamna ca o iubesti nu? Sexul este mai fantastic cand ai sentimente fata de acea persoana.Deci unii sunt in stare sa faca sex cu o singura persoana pe care maine nu o vor mai vedea si e totul bine dar cu persoana pe care o iubesti crezi ca nu va fi frumos sau ca nu te vei potrivi? Asta este o aberatie. O aberatie este sa te casatoresti cu o persoana pentru care nu simti nimic, o aberatie este sa crezi ca daca esti credincios si urmezi biblia pas cu pas o sa ti se intample lucruri bune, o aberatie este sa pui in practica ce scrie in biblie.De ce? Simplu pentru ca Dumnezeu e Dumnezeu iar noi suntem doar oameni simpli, claditi din slabiciuni inconjurati de insiguranta, egoisti credem in dumnezeu cand nu mai avem speranta, cand stim ca nimic nu ne mai poate ajuta, credem in dumnezeu cand nu mai avem forta iar El este singura solutie atunci exista. Daca doi crestini ar trebui sa urmeze biblia nu ar trebui sa se tina de mana, sa se vada, sa se gandeasca, sa faca sex, sa viseze, sa spere, absolut nimic.Ai vazut asa ceva in zilele noastre sau vreo data daca nu in biblie? Deci biblia trebuie privita ca pe o carte de istorie, pentru ca la sfarsit fiecare crede in ceea ce il ajuta sa treaca peste ziua de azi, in ceea ce il ajuta sa fie fericit, seren.La urma urmei asta vrem toti

| MihaiXtensiiPunctRo a răspuns:

Eu nu sunt foarte religios de Felul meu. Dar iti spun ce mi-a spun un prieten Adeventist.
Legea trebuie respectata, dar interpretata dupa propria ratiune, si simtire. Ideea ar fi sa faci ce simti tu ca e corect, nu ce-ti zice popa/pastorul/imamul/rabinul.
Exista multi oameni Religiosi foarte intelepti, care spun ca e pacat daca esti inteligent sa nu-ti folosesti inteligenta ca sa il slujesti pe dumnezeu. care o fi el...
interpretarile trebuie facute de tine in functie de pareri, trairi, simtiri si experiente. in biblie zice ca doi oameni nu pot sa faca dragoste daca n-au binecuvantarea lui dumnezeu, dar de acolo pana la casatorie... e cale lunga.
sper ca nu te converstesc dupa...
gandeste-te doar la botez, copii nascuti morti sau care mor la nastere nu ajung in rai pentru ca trebuie sa ispaseasca pacatul originar? deloc...
pe acelasi sistem trebuie sa intepretezi si asta cu dragostea. binecuvantarea este oriunde acolo unde exista iubire, bune intentii. restul sunt povesti!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum sa nu se potrigheasca sexual?
Adica sa fie filet diferit?
Ma indoiesc.