Suna a parada gay. multi doritori de sex si bețive... pentru pasionati de chef in aer liber si tineri e misto. Mie nu mi.au placut asa mult evenimentele alea
Eu zic ca toti cei prezenti acolo sunt din mediul rural, si-au vandut din timp o vaca, un cal, vreo bunica si au mers la oras pentru festival.
Toți nebuni acolo sunt și la mine se vorbește NON stop asta Untold asta și este enervantă toți alcolisti acolo sunt și Drogați fără eu nu se putea
Nu am nicio parere, e un festival de cacao din punct de vedere al publicului ca si toate celelalte festivale gen sunwaves, neversea etc. Acolo sunt numai betivi, drogati, tarfe, coinaci plini de ei nu vreau sa vad asa ceva acolo se duc tineri care mai mult de a sta beat a fuma 50 de tigari a se droga pana ii ia salvarea nu vad
Cum adica ce oameni vin, pai tineretul vine, tineri de 16-30 ani, dornici de distractie, bautura, poze, multu tineri din tarile europene, ca untold-ul e foarte apreciat de straini, mai ales de cei tineri care nu au forte multi bani, dar se pot distra mai ieftin decat la festivalele din tara lor, mai sunt volumtari care intra gratis, aia cu 10 la bac, care din ei vin si cam asta.