Felicitări sportivelor şi ruşine ziariştilor care mănâncă cacao la adresa acestora!
Ruşine TVR1 care : " În timpul exercițiului Larisei Iordache de la bârnă, TVR 1 a întrerupt transmisia, ca pe vremuri, pentru a face loc unei cuvântări a președintelui interimar Crin Antonescu!
E bine cand se scoala muschii mandriei noastre patriotarde fasaite doar cand mai screme cate unul vreo medalie la TV, nu?
In rest ne e rusine de noi insine de parca suntem raiosi...
Uite ce gandesc eu: americanii isi agata drapelul zilnic in fata portii, ba chir e stilish sa faci chiar si costume de baie star and strips si sa fredonezi American Woman la volanul Cadillacului...
Ia fa-ti si tu costum de baie in trei culori (care vrei tu) si freoneaza Noi suntem romani la volanul Daciei, savedem daca nu te ia lumea de nebun...
In rest, ramane cum am stabilit: romanul devine brusc patriot in weekend, cand simte miros de mici. Luni le trece!
Foarte adevarat ce ai spus tu
Domnule orisicineaifinumipasa, dacă ai fi fost plecat din ţară ai fi înţeles ce înseamnă Ţară, ai fi înţeles de asemenea rezonanţa cuvântului apatrid şi multe altele pe care nu are rost să le amintesc.
Indiferent de vârsta pe care o ai mesajul pe care l-ai îmbrăţişat este al unui tip care sunt sigur că nu te reprezintă şi anume genul cocălar sau cel al unui mexican de la noi pentru care gen de persoană nu prea prezintă interes ţara unde s-a născut, a copilărit sau şi-a îngropat părinţii şi bunicii.
Dezrădăcinaţi fără identitate pentru care cuvântul România nu reprezintă mare lucru...
Domnul cu seceta... Eu locuiesc juma' de an pe-afara, ca sa traiesc/ muncesc la nivelul demnitatii umane transfrontaliere. Nu m-am decis sa ma mut aiurea definitiv, tocmai ca mi-e drag si mila in acelasi timp de ma-fomistii din gosta RSR. Asa ca ma intorc sa va platesc voua TVA-ul anual, sa aveti de unde sa va luati pensiile si salariile bugetare, plus fonduri de sanatate si educatie (asa de cacao cum sunt ele) fir-ar a naibii de tara de asistati sociali tembeli care este Romania...
Iar sloganul de l-am pus la username l-am vazut postat pe toate gardurile din Romania vara asta, cand am venit acasa ( remarca terminologia, plizz), de era gata sa-mi plezneasca corazonul cand am inteles ca asta e singurul mesaj politic scremut de bibilica retardatului de PM catre retardatul lui de bobor votac...
Eu chiar te sfatuiesc din suflet sa fugi cu prima ocazie!
Daca se poate doar cu trupul, iar sufletului sa-i faci cuib, ca randunica, undeva sub vreo streasina brancoveneasca, ar fi nemaipomenit. Esti iertata fiica mea, valea acum!
OK. Şi eu sunt într-o situaţie asemănătoare. Să nu-mi spui că nu ai vrut să-ţi revezi locurile natale măcar din când în "gând " cu toate că începând de la graniţă multe lucruri te făceau să-ţi fie greaţă şi să te apuce tristeţea, dar nu acest lucru este esenţial şi nu aceasta este România adevărată!
De tara, la nivel general, nicidecum, pentru ca are nevoie de o recosmetizare totala si un restart ca la carte.Nici de sport, in general, nu ma simt asa multumit, dat fiind potentialul sportivilor romani.Insa,tinand cont de ce facilitati si logistica avem in Romania, performantele lor sunt laudabile.Si,oricum,va pot spune ca la gimnastica feminin, ne putem mereu astepta la rezultate excelente, e cumva genetica treaba.Desi daca s-ar investi masiv in sport, nu doar in lolbal, am fi constant in primii 10 la Olimpiada,la clasamentul medaliilor.Dar,din nou,se poate mai mult. Daca am avea logistica unor tari precum Ungaria sau Polonia, am fi mai mereu undeva sus, da' unde nu-i cap, vai de picioare. Sportivii se descurca strict cu ce au, adica talent nativ si munca aproape titanica.In Romania, uneori si sisifica.
Raspunsul meu http://www.youtube.com/watch?v=PYMTROzD5nc
asculta melodia ...toata melodia
Si ce ai vrut sa spui cu asta?
Ti-am spus sa asculti melodia sau vrei sa iti pun versurile ti-am specificat asculta toata melodia
Gata, am ascultat toata melodia! Sandra Izbasaa Romaniaa!
Ti-a placut? ai vazut daca sunt mandru de Romania?
anonim_4396 întreabă:
MadaAwwr întreabă: