anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Reusiti sa exprimati prin vorbe tot ce ati vrea sa transmiteti? de ce?

51 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Da, am talentul ăsta big grin. Numai că uneori mă abțin happy.

| Urpaniel a răspuns:

Aici contează vocabularul, cu cât ştii mai mult cu atât te poţi exprima mai bine.

| SucDeGuava a răspuns:

Nu chiar. Asta pentru ca uneori ai vrea sa spui asa de multe, capul iti este plin de idei, argumente etc. Insa daca nu ordonezi acea mare cantitate, ceea ce iti iese pe gura e 1% din ce ai vrea sa spui. Ceva in genul asta: http://theemotionmachine.tumblr.com/post/16227048839/what-you-think. Ori pur si simplu cuvintele nu pot descrie ceea ce simti/gandesti.

| Ziser a răspuns:

...

| Erika12B a răspuns:

Da! daca te incurci si nu stii cum sa te exprimi formeaza in gand propozitia respectiva si, daca e buna, spune-o cu voce tare.

| Graphee a răspuns:

- De multe ori, reușesc...

| EmaS a răspuns:

Nu intotdeauna. Uneori cuvintele mi se par prea sarace ca sa pot exprima ceea ce simt cu adevarat.

| neutrino a răspuns:

Atunci cand este necesar, da.

| IMC90 a răspuns:

Tre sa facem bine ca sa nu fie rau
https://www.youtube.com/watch?v=kyvWuaF0fMs

NOname
| NOname a răspuns:

Aş transmite mult mai multe, dacă ar fi posibil... De multe ori mă simt limitată de limbaj şi de incapacitatea mea de a-l folosi cu măiestria unui poet sau scriitor. Deşi sunt şi cazuri, când îmi pare rău că nu am ştiut "doar" să tac.

| FataDiferitaDeCelelante a răspuns:

Pentru ca vrem sa spunem ce simtem si ce ne framanta

| Jee354 a răspuns:

Da.Pentru ca asa faci treaba.rolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NOname):

Pai daca nu s-ar intampla sa mai spunem si pe langa nu am avea cum sa invatam cand e vremea sa o tinem pitita. nimeni nu s-a nascut maestru in conversatie in lumea asta nebuna.

| WhiteAndProud14 a răspuns:

Nici macar 0.5% din ce gandesc nu pot exprima, iar cand o fac, o fac prost.
Asta din cauza ca nu citesc. Va sfatuiesc sa cititi cat de mult puteti.

| Sănduțța a răspuns:

Pai..am frica si ma tem nu pot

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Nu, uneori nu reușesc să exprim în cuvinte anumite momente așa că le tratez pe majoritatea cu gesturi.

| aleexsweet12 a răspuns:

Atunci cand este necesar...de ce nu?

| Ciuuf a răspuns:

Nu pot!
Pentru ca uit foarte repede... straight face si nici nu as vrea sa supar omul happy

Răspuns utilizator avertizat
| cristinicamititica a răspuns:

Da.da pot.

| eliaclodia a răspuns:

A transmite include a emite si a fi receptionat. Iti dai seama cate x motive de esec exista. Nu emitem si receptinam doar idei, ci si sentimente. Uneori sentimentul e de vina pentru esec, alteori doar ideea.

| yubyta123 a răspuns:

Pentru ca de multe ori nu ai de ales decat sa spui ceea ce gandesti, sunt situatii intre situatii si multe nu iti da de ales

| CriStiNaBiTza a răspuns:

Eu nu... uneori n-am curajul, sau numi gasesc cuvintele. dar mai am momente cand intru intro stare din aia in care habar nai ce vrei. am momente can spun tot ce gandesc, dar sunt rare acele momente. deci raspunsul meu e nu

| adriangabor92 a răspuns:

Da

| Dumnezău a răspuns:

Neh,nu-ti ajung vorbele.Cateodata lucrurile se mai exprima si prin fapte.De fapt, asta se intampla destul de des, plus ca exista si o relatie de proportionalitate, cu cat e mai complexa fapta, cu atat transmite cat ar fi transmis un numar determinat de cuvinte.Prinzi tu ideea.Mie,unul, nu-mi ajung cuvintele, desi am o forma de limbarnita.N-ai ce-mi face, am multe de spus, si mai multe de facut.

| AaNdYy a răspuns:

Da dar nu e indicat sa spui tot timpu ceea ce gandesti.
Mai bine te abtii

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Da si nu.

Răspuns utilizator avertizat
| dantiberiu23 a răspuns:

Uneori un simplu gest sau o simpla atingere poate depasi intelesul a 1000 de cuvinte. Ca receptorul sa inteleaga cu adevarat ce trebuie sa transmiti, in anumite situatii nu sunt necesare doar cuvintele.

| YouGrowMeUp a răspuns:

De multe ori da dar uneori e mai bine sa tac.Eu sunt genul de persoana care spune totul in fata si uneori e mai bine sa spui ce simti decat sa te ascunzi dupa deget. si uneori daca vorbele nu ajung un gest te poate face pe deplin inteles. Se spune ca gasturile exprima mai mult de cat o simpla vorba.